Διέρρευσαν Videos Με Τα Νέα Features Του Galaxy S IV

Galaxy S IV

Λίγες ώρες μόνο απομένουν μέχρι το Samsung Unpacked 2013, την εκδήλωση μέσα από την οποία θα γνωρίσουμε το Galaxy S IV και ήδη έχουν διαρρεύσει αρκετά για τη νέα συσκευή. Αυτή τη φορά έχουμε 4 videos στα οποία απεικονίζονται μερικά από τα features που θα δούμε το βράδυ.

Τα πρώτα δύο αφορούν το SmartPause και το Floating Touch. Το ένα σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις παύση ή αναπαραγωγή ενός video ανάλογα με το αν το κοιτάς ή όχι. Το άλλο είναι η υλοποίηση της λειτουργίας του Air View, το οποίο μέχρι σήμερα δούλευε μόνο μέσα από ένα S Pen. Όπως λέει το όνομα του, αναγνωρίζει πότε ο χρήστης απλά φέρνει το δάχτυλο κοντά στην οθόνη, χωρίς να την ακουμπάει, και στη συνέχεια εμφανίζει ένα preview αυτού που δείχνεις.


Το επόμενο video έχει σχέση με τον browser που χρησιμοποιείται. Εκεί αυτός που το δοκιμάζει φαίνεται πως κάνει scrolling απλά μετακινώντας το χέρι του πάνω-κάτω στον αέρα. Και πάλι χωρίς να ακουμπάει την οθόνη. Στο τελευταίο video έχουμε το ανανεωμένο Lock Screen.


Ο δικός μας Θοδωρής Γεωργακόπουλος είναι ήδη στη Νέα Υόρκη για να καλύψει το event ως καλεσμένος της COSMOTE. Το liveblog αρχίζει λίγο πριν τις 2 τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, οπότε λίγη υπομονή ακόμα για να μάθουμε αν όντως τα παραπάνω features είναι τόσο ενδιαφέροντα όσο φαίνονται.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Διέρρευσαν Videos Με Τα Νέα Features Του Galaxy S IV”

  1. [...] Διέρρευσαν Videos Με Τα Νέα Features Του Galaxy S IV [...]