Ο Chrome Ετοιμάζεται Για Να Υποδεχθεί Το Google Now

Το Google Now έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα μου χαρακτηριστικά του Android από την πρώτη στιγμή και φαίνεται πως σύντομα θα μεταπηδήσει και σε ένα ακόμα προϊόν της Google, τον Chrome. Από τον Δεκέμβρη είχαμε τις πρώτες ενδείξεις πως κάτι ετοιμάζεται και τώρα ο Francois Beaufort μας υποδεικνύει μέσα από το Google+ ένα patch που μπήκε στην τελευταία έκδοση του Chromium για Windows.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη μορφή ειδοποιήσεων, η οποία παραπέμπει πολύ στην εμφάνιση που έχουν τα cards του Google Now. Όποιος έχει αυτή την έκδοση μπορεί να ενεργοποιήσει τα "Rich Notifications" αλλάζοντας την τιμή του αντίστοιχου flag στο chrome://flags.

Chromium Rich Notification

Μάλιστα, δοκίμασε αυτές τις νέες ειδοποιήσεις δημιουργώντας την παραπάνω ενδεικτική κάρτα. Λόγω του "Clear All" μπορούμε να υποθέσουμε πως ο Chrome θα μπορεί να εμφανίζει πολλαπλές ειδοποιήσεις κάθε φορά.

Φυσικά, δε σημαίνει πως κάθε feature που εμφανίζεται στον Chromium θα περάσει αργότερα και στον Chrome, όμως συνήθως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.