Λίγο Πριν Τις Ανακοινώσεις, Ένα Συγκλονιστικό Βίντεο Για Την Πτώση Της RIM

Η μεγάλη μέρα για την RIM έφτασε. Σε λίγες ώρες, η εταιρεία ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, παρουσιάζοντας το νέο της λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 το οποίο είναι σχεδιασμένο από λευκό χαρτί, καθώς και δύο νέες συσκευές, τα BB Z10 και BB X10.

Στις 30 Ιανουαρίου και 17:00 ώρα Ελλάδος, η Καναδική εταιρεία θα παρουσιάσει το event ταυτοχρόνως σε Νέα Υόρκη, Τορόντο, Λονδίνο, Παρίσι, Ντουμπάι, Γιοχάνεσμπουργκ, Τζακάρτα και Νέο Δελχί, ενώ θα μεταδοθεί και μέσω webcast, όπως ανακοίνωσε. Όλους αυτούς τους μήνες, είδαμε και διαβάσαμε κάθε είδους κριτική και σχόλια απέναντι στην εταιρεία, πολλές φορές δικαίως, άλλοτε όμως άδικα.

Ένα βίντεο που δόθηκε στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες, παρουσιάζει με κινηματογραφικό θα έλεγα τρόπο την πτώση της RIM, τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στους υπευθύνους της RIM σε κλίμα έκτακτης ανάγκης μετά από "τσουνάμι", τα τότε δημοσιεύματα των μεγαλύτερων sites στο εξωτερικό και μας μεταφέρει στο σήμερα, στο τί θα δούμε με το BlackBerry 10, και μετά στο μέλλον.

Το βίντεο ξεκινά με ένα ρητό του Ralph Waldo Emerson: "Our greatest glory is not in never failing, but  in rising up every time we fail"

1

και τελειώνει με τη φράση "#ΒΒ10Believe", γιατί η RIM θέλει να πιστέψει πώς μπορεί να κάνει το comeback, ίσως το οφείλει στην ιστορία της και τις innovate ιδέες, που είχε τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια.

2

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.