Εκτός λειτουργίας το Foursquare για λίγες ώρες

Foursquare Outage

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς προσπαθήσατε να κάνετε check-in ή να αναζητήσετε καταστήματα στο Foursquare σήμερα, καθώς εδώ και λίγες ώρες οι υπηρεσίες της γνωστής social πλατφόρμας είναι εκτός λειτουργίας.

Στις 7 am EST, δηλαδή περίπου στις 14:00 ώρα Ελλάδος, το Foursquare έβγαλε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του αναφέροντας πως το site είναι εκτός λειτουργίας, αντιμετωπίζοντας προβλήματα που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν ήταν γνωστά:

07:07am EST/12:07pm GMT: The site is down and we’re investigating now. Will update as soon as we have more information. Thanks for your patience!

Περίπου μια ώρα μετά, το Foursquare ανανέωσε το status, αναφέροντας:

UPDATE 8:35am EST/1:35pm GMT: We’re working to identify the cause of the outage. We’ll have another update soon

Το πρόβλημα αγγίζει όλους τους χρήστες παγκοσμίως, με το Foursquare να ανανεώνει συνεχώς το status στο Twitter, κάνοντας reply σε κάθε χρήστη χωριστά για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί:

Το τελευταίο status update, ήρθε τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές,  στις 4:35pm GMT, δηλαδή στις 18:35 ώρα Ελλάδος, μένοντας ουσιαστικά εκτός για περίπου 5 ώρες, αναφέροντας πως οι servers είναι online ξανά, χωρίς να αναφέρει την αιτία του προβλήματος:

UPDATE 11:45am EDT/4:35pm GMT: Everything is back up. Sorry for any inconvenience.

Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το δικό μου κινητό τηλέφωνο, το BlackBerry, καθώς το outage τον τελευταίο χρόνο έχει συμβεί δύο φορές. Λάθος διάγνωση. Το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: τα δυο-τρία check-in που πιθανόν να έχασες εξαιτίας του outage, θα τα αναπληρώσεις ή μήπως όχι; Τελικά έχει νόημα να επισκεπτόμαστε ένα μέρος όταν δεν μπορούμε να κάνουμε... check-in;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.