Startup Weekend Athens Για Πέμπτη Φορά - 15-17/2!

startup-weekend-athens-01

Startup Weekend Athens, η επιστροφή! Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Startup Weekend επιστρέφει στην Αθήνα με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες να φτιάξουν ένα νέο startup μέσα σε μόλις ένα Σαββατοκύριακο! Η φετινή εκδήλωση διοργανώνεται από το Microsoft Innovation Center, σταθερό διοργανωτή του SWA από την πρώτη χρονιά, ενώ φέτος ρόλο συνδιοργανωτή έχουν το CoLab και το 123P, δύο δυναμικοί χώροι co-working της Αθηναϊκής startup σκηνής. Μπορείτε να κλείσετε θέση, ανάλογα με το τι τύπος co-founder είστε, από εδώ!

Το Startup weekend οργανώνεται εδώ και 5 χρόνια σε ετήσια βάση σε 200 χώρες και προσελκύει νέους με ιδέες από τον χώρο της Επιχειρηματικότητας.

Το Startup Weekend Athens αποτελεί μέρος του θεσμού του Startup Weekend, ενός παγκοσμίου κινήματος που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 συναντήσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Startup Weekend έχει έδρα το Seattle της Washington, ωστόσο μέλη της κοινότητας δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό καθώς και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, καθώς και να έρθουν σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς τους συνεργάτες.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.