H RIM δίνει $2.000 σε κάθε developer, μάθε τα τελευταία νέα

BlackBerry 10 Apps

Σχεδόν 10 ημέρες πριν τη μεγάλη παρουσίαση του BlackBerry 10 OS και η RIM συνεχίζει να είναι κοντά στους developers σε μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες για την προσέλκυσή τους, με σκοπό να χτίσει ένα online market που θα στέκεται στον ανταγωνισμό.

Μετρητά στους developers

Η RIM προσελκύει τους Android developers με το αυτονόητο, τα μετρητά, σε μια τελευταία προσπάθεια λίγο πριν την παρουσίαση του νέου BB 10 OS. Έτσι, μετά την πρώτη μεγάλη ανταπόκριση των προγραμματιστών, που μέσα σε 36 ώρες κατατέθηκαν 15.000 εφαρμογές, η RIM  αποφάσισε να επαναλάβει τη διαδικασία "ΒlackBerry 10  last Chance Port-A-Thon", ανοίγοντας τις πόρτες από χθες την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει για 36 ώρες. Αυτή τη στιγμή το AppWorld της RIM είναι ίσως το πιο κερδοφόρο market για έναν developer, καθώς η Καναδική εταιρεία πληρώνει $100 για κάθε εφαρμογή που θα υποβληθεί, με μέγιστο αριθμό τις 20, το οποίο σημαίνει $2.000 για κάθε developer. Εκτός αυτού, όσοι υποβάλλουν πέντε και παραπάνω εφαρμογές, θα μπουν σε κλήρωση για να λάβουν δώρο μία από τις 250 συσκευές ΒlackBerry 10. Στόχος της RIM είναι να έχει το AppWorld 70.000 εφαρμογές μέχρι τη στιγμή που οι καταναλωτές θα πιάσουν στα χέρια τους τις νέες συσκευές.

Η RIM αυξάνει την παραγωγή

Την ίδια στιγμή, 1.600 επιχειρήσεις από τη Β. Αμερική έχουν κάνει sign up, ώστε να λάβουν ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης γύρω απο το νέο λειτουργικό σύστημα, όσο και από τις νέες συσκευές. Σύμφωνα με τον αναλυτή Peter Misek από τη Jefferies & Company, το "buzz" που έχει δημιουργεί για το νέο λειτουργικό σύστημα της RIM είναι τόσο δυνατό, ώστε οι μεγάλοι πάροχοι στις ΗΠΑ, ετοιμάζονται για τις παραγγελίες του νέου  BlackBerry Ζ10, δίνοντας μάλιστα και χρονοδιάγραμμα για την παραλαβή τους. Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, η RIM υπολόγιζε σε 500.000 συσκευές ανά μήνα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί στα 1 με 2 εκατομμύρια μονάδες.

BlackBerry Z10 specs

Πολλά νέα βίντεο έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αυτές τις ημέρες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως το νέο BlackBerry Z10 θα έρθει με οθόνη 4,2 ιντσών ανάλυσης 1280 x 768 pixels, έναν επεξεργαστή S4 Snapdragon, μνήμη RAM 2GB, εσωτερική μνήμη 16GB, μπαταρία 1800 mAh, πίσω κάμερα 8 MP  5X με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 1080p, μπροστινή κάμερα 2ΜP  στα 720p, όλα αυτά φυσικά με 4G LTE και NFC.

BlackBerry Z10 Hands On

BlackBerry Z10 Voice Control

BlackBerry Z10 (Instagram like) Photo Filters

BlackBerry Z10 FaceFlow Video Chat

[via] [via] [via] [via] [via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “H RIM δίνει $2.000 σε κάθε developer, μάθε τα τελευταία νέα”

  1. Ο/Η xrbo λέει:

    Το τελευταίο "Port-A-Thon" έληξε και σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκαν άλλες 19.071 apps στο BlackBerry World