Κάνε δωρεάν κλήσεις μέσω BlackBerry Messenger

Η RIM όπως είναι γνωστό, ετοιμάζεται πυρετωδώς για να παρουσιάσει στις 30 Ιανουαρίου  2013 τη νέα πλατφόρμα BlackBerry 10 μαζί με δύο νέες συσκευές, η μια από από αυτές με φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY. Βασικό στοιχείο κάθε συσκευής BlackBerry είναι το ΒΒΜ (BlackBerry Messenger), το οποίο όπως είναι φυσικό αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στο νέο λειτουργικό σύστημα.

ΒlackBerry Messenger με ΒΒΜ Voice

Αυτές τις ημέρες, η RIM παρουσίασε το BBM 7 με  ΒΒΜ Voice, δηλαδή τη δυνατότητα κλήσεων μέσα από το messenger, κάτι παραπλήσιο με το Viber. Για να πραγματοποιηθεί μια κλήση, απαιτείται η συσκευή του χρήστη να είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi. Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Επιλέγοντας μια επαφή, ο χρήστης μπορεί άμεσα να δεί, αν η επαφή αυτή υποστηρίζει το BBM Voice, δεξιά και στο πάνω μέρος αυτής. Αν δεν εμφανίζεται κανένα εικονίδιο, σημαίνει ότι ο χρήστης είτε δεν έχει κατεβάσει την τελευταία έκδοση, είτε "τρέχει" λειτουργικό σύστημα BlackBerry OS  κάτω από 6.0. Αν το εικονίδιο είναι σε χρώμα γκρι, σημαίνει ότι η επαφή έχει τη δυνατότητα να δεχθεί κλήση μέσω BBM, απλά εκείνη τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi. Aν τέλος το εικονίδιο είναι πράσινο, τότε η κλήση μπορεί να γίνει άμεσα. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα η λειτουργία αυτή.

Με τη νέα έκδοση  ΒΒΜ 7  ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει email, ή να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, να εναλλάσσει μεταξύ texting ή talking, ενώ την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε Voice call με το BBM, μπορεί να στέλνει φωτογραφίες ή βίντεο. Το ΒΒΜ 7 έρχεται με συγχρονισμό του BlackBerry ID και με 16 νέα emoticons. Οι κάτοχοι BlackBerry μπορούν να κατεβάσουν την τελευταία έκδοση από εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.