Πέταξε το κι εσύ. Μπορείς!

Αν έχεις αγανακτήσει με το κινητό σου τηλέφωνο και τα προβλήματα που σου δημιουργεί, αν έχεις παλιά συσκευή που δεν τη χρειάζεσαι, ή αν απλά είσαι σε φάση αλλαγής κινητού και δε χρειάζεσαι το παλιό, τότε μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στον ετήσιο διαγωνισμό ρίψης κινητών τηλεφώνων.

Ο διαγωνισμός αυτός διεξάγεται κάθε χρόνο στην πόλη Savonlinna της Φινλανδίας, στον οποίο νικητής αναδεικνύεται αυτός που θα πετάξει πιο μακριά το κινητό του τηλέφωνο. Καταρχήν, ο υπογράφων αυτού του άρθρου δεν πρόκειται ποτέ να δηλώσει συμμετοχή σε αυτόν τον διαγωνισμό, παρά τις παραινέσεις των φίλων του. Τι κι αν έχω προτείνει να αφήσεις το κινητό σου τηλέφωνο στις διακοπές και να βγείς έξω να γνωρίσεις καινούρια άτομα, η δική μου «ακτινογραφία» δείχνει ότι το κινητό μου τηλέφωνο είναι προέκταση του χεριού μου!

Ας επανέλθουμε όμως στο διαγωνισμό, ο οποίος φέτος ανέδειξε νικητή τον Ere Karjalainen, o οποίος κατάφερε να πετάξει το κινητό του τηλέφωνο 101,46 m μακριά, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Νοτιοαφρικανός Jeremy Gallop φτάνοντας τα 94,67 m. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο διαγωνισμός αυτός μπορεί να αποτελέσει «αγχολυτικό» για τους ανθρώπους, καθώς πετώντας το κινητό τηλέφωνο με όλη σου τη δύναμη χωρίς να σε ενδιαφέρει το κόστος αυτής της ενέργειας, απελευθερώνεται η οργή και οι απογοητεύσεις που προκλήθηκαν από αυτή την ηλεκτρονική συσκευή.  Να σημειώσουμε ότι σε αυτόν τον διαγωνισμό δε γίνονται έλεγχοι για ντόπινγκ, κάτι το οποίο μάλλον θα ήταν ανούσιο και μακριά από τη φιλοσοφία και τον στόχο αυτού του παιχνιδιού.

Εσύ, θα εκσφενδόνιζες με όση δύναμη διαθέτεις το κινητό σου τηλέφωνο, πετώντας μαζί με αυτό τις λύπες και τις κακές συνομιλίες που αποκόμισες;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.