Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Όλες οι εφαρμογές που θα κατεβάσεις + bonus

Λιγότερο από 2 ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα; Είτε τους παρακολουθήσεις από το σπίτι, είτε σε κάποια καφετέρια, είναι πολύ πιθανό μαζί με την οθόνη της τηλεόρασης να παρακολουθείς και μια μικρότερη οθόνη, αυτή του smartphone ή του tablet. Όπως έγινε και με το EURO 2012, έτσι και τώρα υπάρχουν πολλές αξιόλογες εφαρμογές για την ενημέρωση μας, τόσο σε iOS, όσο και σε Android ή άλλες πλατφόρμες.

Για κάποιον που έχει κανονίσει να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ζήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από κοντά, θα χρειαστεί να κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή-οδηγό που ακούει στο όνομα Join In (iOS, Android, BlackBerry) και να δει λίστες όπως εκείνη που ετοίμασε η Apple με τίτλο Visit London. Παρολαυτά για τους υπόλοιπους που ψάχνουν την ενημέρωση, οι παρακάτω εφαρμογές που έχουμε δοκιμάσει είναι παραπάνω από αρκετές.

1. London 2012 - Official Results App (iOS, Android, BlackBerry, WP7 - Free)

Η επίσημη εφαρμογή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου προσφέρει real-time πληροφορίες σχετικές με τα αθλήματα που γίνονται καθημερινά. Παρακολουθούμε για παράδειγμα τα αποτελέσματα των αγώνων, το πρόγραμμα, τις κατατάξεις των μεταλλίων και πληροφορίες για τους αθλητές που συμμετέχουν. Παράλληλα μπορούμε να διαβάσουμε τις ειδήσεις για όλα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

2. Reuters Olympics London 2012 (iOS - Free)

Η εφαρμογή που δημιούργησε το Reuters θα γίνει η αγαπημένη όσων πιστεύουν πως μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις. Όμορφο interface, γεμάτο με πληροφορίες και φωτογραφίες από τους αγώνες, τα παρασκήνια και γενικά ό,τι τραβάει ο φακός των φωτογράφων του Reuters.

3. Curly's Pocket Guide To Sports (iOS - 0,79 €)

Ας το παραδεχτούμε. Οι περισσότεροι δε γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες για όλα τα αθλήματα που θα δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Curly μας εξηγεί 76 διαφορετικά αθλήματα (προφανώς ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνονται εκείνα που θα δούμε στην τηλεόραση μας τις επόμενες μέρες), μέσα από κείμενα και σχέδια. Για κάθε ένα από αυτά βλέπουμε όλους τους κανόνες που το διέπουν, κι έτσι θα μπορούμε να παίξουμε τον έξυπνο όταν παρακολουθούμε τους αγώνες με τους φίλους μας.

Bonus, Twitter List (London 2012)

Αν πάλι προτιμάς να μην κατεβάσεις κάποια από τις παραπάνω εφαρμογές, τότε η επόμενη καλύτερη λύση για την ενημέρωση είναι το Twitter. Ο @giannaros_g έχει ετοιμάσει μια λίστα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η οποία είναι από τις πιο πλήρεις που μπορείς να βρεις εκεί έξω. Σε αυτήν θα συναντήσεις ειδήσεις και αναλύσεις από μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία και όλα όσα γράφουν σε οι αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες.

[image]

Σχολιάστε >
19 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.