Away Challenge #1 – Day #2: Adsense Zen

Adsense Zen

Δεύτερη μέρα σήμερα του πρώτου away Challenge. Σε αυτό το Challenge παρουσιάζουμε εφαρμογές που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη με λίγα μόνο clicks. Εχθές, παρουσιάσαμε το Taxibeat ενώ σήμερα σειρά έχει το Adsense Zen.

Application #2: Adsense Zen

Όπως και στο Taxibeat, έτσι και στο Adsense Zen βρίσκονται από πίσω Έλληνες developers. Μέσα από το application αυτό, που είναι διαθέσιμο μόνο για iPhone προς το παρόν, μπορείς να δεις όλα τα έσοδα του site σου που έχουν προέλθει από Google Ads.

Στην αρχική οθόνη του Adsense Zen βλέπεις με μία ματιά τόσο τα έσοδα της ημέρας και του μήνα που διανύουμε αλλά και την διακύμανση των εσόδων σου για τις τελευταίες 7 ημέρες. Το application γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο όταν κάνεις tap πάνω στο κόκκινο ribbon.

Τότε, ανοίγει η δεύτερη οθόνη του Adsense Zen που περιλαμβάνει αναλυτικότερα στοιχεία για την κάθε ημέρα όπως τα impressions των διαφημίσεων που τρέχεις, τα clicks που έκαναν οι χρήστες σε αυτές αλλά και το CTR που δείχνει πόσο επιτυχημένη είναι μία διαφήμιση.

Αν έχεις δικό σου site με Google Ads, τότε το Adsense Zen είναι μία από τις εφαρμογές που σίγουρα πρέπει να έχεις εγκατεστημένες στο iPhone σου..

Download Adsense Zen

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.