Το Kindle Touch έρχεται Ελλάδα και Κύπρο

Ήταν Σεπτέμβρης όταν το Amazon ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο Kindle Fire της, για το οποίο τόσο ψηλά είχε ανέβει ο πήχης πρωτού καν ανακοινωθεί. Όσες πωλήσεις κι αν κάνει το tablet της όμως, το Amazon κυριαρχεί στην αγορά των e-readers και γι αυτό δεν πρόκειται να την ξεχάσει. Με αυτό το σκεπτικό την ίδια εποχή λάνσαρε το Kindle 4ης γενιάς και το Kindle Touch. Μέχρι χθες το τελευταίο δεν ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα, όμως τώρα μπορείτε και εσείς να το προμηθευτείτε από το αμερικανικό κατάστημα του Amazon.

Το Kindle Touch είναι μια έκδοση του γνωστού μας Kindle, την οποία χειρίζεστε μόνο μέσω μίας οθόνης αφής. Χρησιμοποιεί την ίδια E-ink οθόνη 6'' που χρησιμοποιεί και η απλή έκδοση του Kindle, μόνο που τώρα υποστηρίζει multi-touch. Είναι 8% ελαφρύτερο, 11% μικρότερο και μπορείτε να αποθηκεύεσετε σε αυτό μέχρι 3.000 βιβλία. Η συσκευή  έρχεται με αποθηκευτικό χώρο 4GB (3GB διαθέσιμα), όμως το Amazon σας προσφέρει και 5GB στο cloud. Επιπλέον, το X-Ray σας επιτρέπει να αναζητήσετε χαρακτήρες, ιστορικά στοιχεία και ενδιαφέρουσες φράσεις γρήγορα και απλά, εμφανίζοντας πληροφορίες εκεί που διαβάζετε από τις αντίστοιχες σελίδες της Wikipedia και του Shelfari.

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έρχεταια ακόμα η WiFi + 3G έκδοση, αλλά μπορείτε να παραγείλετε εκείνη με το built-in WiFi από το αμερικανικό κατάστημα της εταιρείας. Το κόστος για την Ελλάδα μαζί με τους δασμούς ανέρχεται στα 158,18€, ενώ για την Κύπρο στα 145,70€.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.