Οι γιαγιάδες γίνονται social και θέλουν...σκότωμα!

Είμαι σίγουρη πως  όλοι έχετε ακούσει την ατάκα "ρίξε κάτι πάνω σου, θα κρυώσεις...!" απ΄την γιαγιά σας. Είμαι επίσης απόλυτα σίγουρη πως τις αγαπάτε, τις σέβεστε και μετά την ενέργεια που έκανε ο οργανισμός WWF θα θέλετε να τις σκοτώσετε!

Οι γιαγιάδες του κόσμου έγιναν για λίγες μέρες social και έκαναν την ζωή των εγγονιών τους δύσκολη. Ο οργανισμός WWF Καναδά και το κατάστημα Loblaw με στόχο να ευαισθητοποιήσουν το κοινό  για την Εθνική Μέρα Πουλόβερ (Sweater Day), επιστράτευσαν τις ειδικούς στο θέμα ζεστασιά και έστησαν το Τηλεφωνικό Κέντρο της Γιαγιάς. Οι γιαγιάδες είχαν ως αποστολή να υπενθυμίσουν το κοινό να φορέσει πουλόβερ και για να το πετύχουν έκαναν κάτι που αγαπούν πολύ, πλακώθηκαν στα τηλέφωνα!

Οι γιαγιάδες γκρίνιαζαν, τα παιδιά, τα εγγόνια, το κοινό έτρεμε να απαντήσει το τηλέφωνο και οι Καναδοί ενημερώθηκαν, ευαισθητοποιήθηκαν και θα φορέσουν το πουλόβερ τους στις 9 Φεβρουαρίου. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις γιαγιάδες που κυριολεκτικά ροκάρουν.

Παράλληλα, στο εξαιρετικό site που φτιάχτηκε για τον σκοπό, μπορείς να διαλέξεις γιαγιά να σε πάρει τηλέφωνο. Αν αποφασίσει κάποιος να επιτρέψει σε κάποια από αυτές τις γιαγιάδες να τον καλέσει έχει μεγάλες αντοχές και το κάνει με το δικό του ρίσκο.

Στην συγκεκριμένη καμπάνια, αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πως οι ηλικίες 60+ έγιναν πολύ social, με ένα απλό αίτημα και λίγη εκπαίδευση.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.