Αφίσες και αποφθέγματα του Steve Jobs γεμίζουν τους τοίχους της Apple

Σύντομα συμπληρώνονται 4 μήνες από το θάνατο του Steve Jobs, όμως κανείς από τους εργαζομένους μέσα στο campus της 1 Infinite Loop δεν τον έχει ξεχάσει. Η Apple συνεχίζει να θυμάται την κληρονομιά που άφησε πίσω του ο συνιδρυτής και πρώην CEO της εταιρείας, κάτι που φαίνεται από τις αφίσες με φωτογραφίες και αποφθέγματα του που κοσμούν τους χώρους της εταιρείας. Αρκετές από αυτές μάλιστα ανέβηκαν στους τοίχους της λίγο μετά την απώλεια του και συνεχίζουν να παραμένουν εκεί ακόμα και σήμερα.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι ένα παράδειγμα αποφθέγματος, το οποίο είχε αναφέρει και ο νυν CEO της εταιρείας, Tim Cook, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης του Steve Jobs που είχε γίνει στα κεντρικά γραφεία της Apple. Είναι αρκετά γνωστό για όσους γνωρίζουν κάποια πράγματα για τον Steve Jobs και τη φιλοσοφία του.

Οι παρακάτω φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Steve Jobs και συναντάει κανείς μέσα στο κτίριο είναι πολλές, ξεκινώντας από τις πρώτες μέρες των Mac υπολογιστών και φτάνοντας μέχρι τα τελευταία προϊόντα που δημιούργησε η Apple με αυτόν στο τιμόνι.

Όλα αυτά είναι ικανά να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση και έμπνευση στους υπαλλήλους της Apple να συνεχίσουν το μεγάλο έργο του πρώην CEO της εταιρείας και να την εξελίξουν ακόμα περισσότερο.

[via] [image]

Σχολιάστε >
74 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.