Τι πρέπει να φορέσεις στην δουλειά για συνέντευξη;

Logitech Color Selection

Στο παρελθόν έχεις δει μερικά από τα πιο πρωτότυπα βιογραφικά που κυκλοφορούν εκεί έξω και θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις από τους εκατοντάδες ανθρώπους που στέλνουν βιογραφικά στις εταιρίες. Το επόμενο βήμα είναι η συνέντευξη στην οποία θα κληθείς να απαντήσεις σε μερικές πραγματικά περίεργες και, φαινομενικά, άσχετες ερωτήσεις. Όμως, έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι τα χρώματα που πρέπει να φορέσεις για να περάσεις το υποσυνείδητο μύνημα στον υποψήφιο εργοδότη σου ότι εσύ είσαι ο κατάλληλος για την θέση;

Η Logitech, σε συνεργασία με την Karen Heller (ειδικός στην εφαρμοσμένη ψυχολογία χρωμάτων), δημιούργησε το παρακάτω infographic στο οποίο αναφέρονται και αναλύονται οι ερμηνείες που μπορεί να έχει το κάθε χρώμα στα ρούχα σου. Αν η συνέντευξη στεφθεί με επιτυχία και προσληφθείς, τότε στο διάγραμμα θα βρεις και τα στοιχεία που πρέπει να έχει η αμφίεση σου την πρώτη μέρα στην καινούρια σου δουλειά έτσι ώστε να δημιουργήσεις θετική εντύπωση στους νέους σου συναδέλφους.

Αφορμή του παρακάτω infographic αποτελεί η νέα σειρά Color Collection της Logitech που έχει περιφερειακά υπολογιστών σε χρωματικούς συνδυασμούς και όχι στα -τυπικά και βαρετά πλέον- χρώματα όπως το μαύρο, το ασημί και το άσπρο.

[με click ανοίγει σε υψηλή ανάλυση]
Logitech Color Selection Infographic

Σχολιάστε >
29 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.