Buffer app και στο twitter είσαι πάντα ON!

Αν αγαπάς τα social media και ιδιαίτερα το Twitter αλλά δεν μπορείς να είσαι active user 24 ώρες το 24ωρο, το Buffer είναι το application που αναλαμβάνει την ενεργή παρουσία σου. Δημιουργείς μια λίστα με tweets, τα διοχετεύεις στο buffer, τα δρομολογείς και τελείωσες!

Το Buffer είναι το application που δίνει λύση στην απουσία του χρήστη από το twitter. Μαζεύεις tweets που θες να μοιραστείς, τα τοποθετείς σε σειρά στο buffer, τα προγραμματίζεις ως προς την ώρα δημοσίευσης και έτσι δεν "λείπεις" ποτέ από το timeline των λογαριασμών που σε ακολουθούν. Λειτουργεί όπως και τα προγραμματισμένα blog posts. Εκτός από application για τον browser, το buffer είναι διαθέσιμο στο App Store και Android Market.

Μου έχει συμβεί πολλές φορές, για να μην πω καθημερινά, να ρίξω μαζεμένα tweets και στη συνέχεια να εξαφανιστώ στη ρουτίνα της μέρας. Βλέπω τι παίζει, απαντάω, κάνω RT, διαβάζω και μοιράζομαι links αλλά ποτέ δεν είμαι συνέχεια ενεργή. Ξέρω πως το twitter πέρα από την διοχέτευση links χρειάζεται αμεσότητα, διάλογο, απαντήσεις. Το buffer app δεν αντικαθιστά τον χρήστη 100% αλλά σίγουρα καλύπτει το κενό ανάμεσα στον χρόνο που μεσολαβεί από την ενεργή χρήση και την παύση. Επίσης, με τα προγραμματισμένα tweets οι followers που δεν είναι ενεργοί την ίδια ώρα με τον εκάστοτε χρήστη, έχουν την δυνατότητα να εντοπίζουν τη παρουσία του.

Αν σας φάνηκε χρήσιμο, δοκιμάστε το, είναι πολύ απλό και εύχρηστο.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.