Άντρες, λατρεύουν τις γυναίκες και το Interactive racing game!

Αγόρια, λατρεύουν τις γυναίκες και τα αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα σε όλες τις εκδοχές τους, φωτογραφίες, μινιατούρες μοντέλα, παιχνίδια racing.  Η Hyundai πραγματοποίησε ένα όνειρο για τους λάτρεις των αυτοκινήτων και της ταχύτητας, έφτιαξε interactive racing game!

Οι άντρες που συνήθως πλημμυρίζουν από την γκρίνια του αντίθετου φύλου για τις βόλτες Vs playstation είχαν την χαρά να συνδυάσουν πολλές αδυναμίες μαζί. Μια γιγαντιαία billboard οθόνη στήθηκε στη διάσημη Times Square στη Νέα Υόρκη και μετατράπηκε σε διαδραστική κονσόλα παιχνιδιού από την Hyundai για το κοινό. Για να παίξει κάποιος "Hyundai Race" έπρεπε απλά να κατεβάσει το αντίστοιχο application στο smartphone του, να συνδεθεί με το free wifi που πρόσφερε η εταιρία και στη συνέχεια να οδηγήσει, κουνώντας το κινητό του αριστερά και δεξιά, το νέο μοντέλο της Hyundai Veloster σε ένα αγώνα rally. Το Interactive gaming φαίνεται να έχει τρομερή επιτυχία σε άντρες και γυναίκες, εγώ απλά ζήλεψα που δεν ήμουν εκεί να παίξω!

Μετά από κάθε κούρσα και την δοκιμή του νέου μοντέλου Veloster ο χρήστης έμπαινε σε βαθμολογική κατάταξη ανάλογα με τον χρόνο που έκανε. Η εταιρία κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, η προώθηση του νέου αυτοκινήτου έγινε επιτυχία ενώ η εμπειρία του κοινού φαίνεται να είναι μοναδική!

Ξέρω πως όλα αυτά που βγαίνουν καθημερινά είναι ενέργειες που εκφράζονται με συγκεκριμένα εργαλεία, κάποιες φορές με επιτυχία, ενώ κάποιες άλλες είναι για τα σκουπίδια. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο, είναι η συνολική στρατηγική που έχει το κάθε ένα από αυτά. Πιστεύω πως με τόσα εργαλεία η φαντασία των ανθρώπων μεγαλώνει. Όλα είναι δυνατά και οι ιδέες έχουν μεγάλη σημασία περισσότερο από ποτέ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.