IKEA κατάλογος 2012: οι online εκδοχές του

IKEA Catalogue 2012

Στα τέλη του καλοκαιριού, ο ταχυδρόμος έφερε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο δώρο σε όλους: τον ανανεωμένο κατάλογο IKEA για το 2012. Πλέον όμως, έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες και το πιθανότερο είναι ότι ο κατάλογος IKEA βρίσκεται σε κάποιο ράφι "τακτοποιημένος για να μην χαθεί" χωρίς να γνωρίζει κανείς που ακριβώς βρίσκεται. Ευτυχώς, οι άνθρωποι της Σουηδικής εταιρίας έχουν προνοήσει και πλέον ο κατάλογος IKEA 2012 υπάρχει online.

384 σελίδες γεμάτες από έπιπλα, διακοσμητικά, ηλεκτρικά και είδη σπιτιού, είναι διαθέσιμες 24/7/365 χάρη στο πρόσφατα ανανεωμένο site της IKEA. Ο κατάλογος είναι προσβάσιμος κανονικά από tablets και smartphones ακόμα κι αν αυτά δεν διαθέτουν Flash Player, όπως το iPad και το iPhone. Ακόμα, μπορείτε να τον κατεβάσετε σε PDF μαζί με όλα τα υπόλοιπα εποχιακά έντυπα της IKEA για το 2012.

Κι αν θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας τον κατάλογο της IKEA χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε στο Web, μπορείτε να κατεβάσετε την σχετική εφαρμογή για το iPhone και το iPad. Πάντως, σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών στο iTunes Store, ο online κατάλογος που βρίσκεται στο site, είναι πληρέστερος. Αντίθετα, η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να συγκρίνετε τα αντικείμενα και το κόστος τους ανάμεσα στις διάφορες χώρες..

[IKEA Κατάλογος 2012 online] [IKEA Catalogues @ iTunes Store]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.