How To Web 2011: Το μεγαλύτερο συνέδριο της ανατολικής Ευρώπης πάνω στο web

Μπορεί οι δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι startups που δημιουργούνται εκτός των ΗΠΑ να είναι αρκετά μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες που δημιουργούνται εκεί, όμως το γεγονός είναι πως, όπως έχει αποδείξει το παρελθόν, η Ευρώπη έχει πολλούς ταλαντούχους entrepreneurs και developers. Το How To Web αποτελεί ένα συνέδριο το οποίο έχει ως στόχο να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να συνδέσει όλους τους web entrepreneurs και τους επαγγελματίες της ανατολικής Ευρώπης, έτσι ώστε οι startups τους να αναπτυχθούν όπως αυτοί επιθυμούν. Στο πρώτο από τα άρθρα που θα φιλοξενήσουμε για το How To Web 2011 θα γνωρίσουμε τη θεματολογία και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί.

Που και πότε;

Όπως και πέρυσι, το How To Web 2011 διεξάγεται στο Βουκουρέστι στις 9 και 10 Νοεμβρίου, στο Crystal Palace Ballrooms, 5 λεπτά από το κέντρο της πρωτεύουσας της Ρουμανίας. Το φετινό συνέδριο περιλαμβάνει 24 παρουσιάσεις, πάνω από 35 διεθνείς αναγνωρισμένους ομιλητές και 12 workshops για να συμμετέχετε. Μέσα από αυτό θα μπορέσετε μεταξύ άλλων να μάθετε περισσότερα για τις τάσεις που επικρατούν στο web σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και ιδέες για το πως να καταστήσετε την startup σας επιτυχημένη.

Οι ομιλίες και τα workshops

Κάθε μία από τις δύο ημέρες του event θα ξεκινάει με μερικά keynotes από παγκόσμια ανανγωρισμένους ειδικούς σχετικά με την καινοτομία και τους τρόπους με τους οποίους εξελίσσεται το web. Στη συνέχεια ακολουθούν ομιλίες από διάφορους ιδρυτές ευρωπαϊκών startups, αναλύοντας τις δημοφιλέστερες τάσεις στη βιομηχανία του web, όπως την τεράστια αύξηση που έχει παρατηρηθεί τελευταία στα sites που προσφέρουν daily deals. Στα workshops που θα ακολουθήσουν θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη προϊόντων, την ανάπτυξη καθώς και τους τρόπους αξιολόγησης μίας επιχείρησης.

Το Startup Challenge

Παράλληλα με τις ομιλίες και τα workshops, στο φετινό How To Web θα διεξαχθεί και το Startup Challenge. Σε αυτό μπορεί να συμμετέχει οποιαδήποτε startup από την κεντρική και την ανατολική Ευρώπη που έχει δημιουργηθεί μέσα στα τελευταία 2 χρόνια και δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμα από κάποιον οργανισμό. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 10 καλύτερες από αυτές, οι οποίες -μεταξύ άλλων- θα αποκτήσουν τον δικό τους χώρο στο συνέδριο, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στους παρευρισκόμενους το προϊόν ή την υπηρεσία τους. Επιπλέον θα τους δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσουν με κάθε ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, έτσι ώστε οι τελευταίοι να τους δώσουν τις δικές τους συμβουλές για τη βελτίωση του προϊόντος τους.

Τα εισιτήρια

Την επόμενη βδομάδα θα γνωρίσουμε τους ομιλητές που θα παρευρεθούν στο How To Web καθώς και το θέμα της κάθε ομιλίας ξεχωριστά. Αν επιθυμείτε να είστε ένας από τους 750 επισκέπτες που αναμένεται να έχει το συνέδριο, μπορείτε να προμηθευτείτε από τώρα το εισητήριο έναντι 60€ (για τους φοιτητές) ή 250€ (για τους υπόλοιπους) από την επίσημη ιστοσελίδα του. Το How To Web αποτελεί ένα πολύ σημαντικό event της ανατολικής Ευρώπης για τον κόσμο της τεχνολογίας και είναι σίγουρο πως δεν θα βγείτε χαμένοι από την επίσκεψη σας σε αυτό.

[Disclaimer: Το Away.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του How To Web 2011]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.