Το PlayStation Network συνεχίζει να μη λειτουργεί

Έχουν περάσει σχεδόν 96 ώρες από τη στιγμή που έπεσε το PlayStation Network (PSN), όμως το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί μέχρι και σήμερα, κάτι που φαίνεται να επηρεάζει εκατομμύρια χρήστες του δικτύου σε όλο τον κόσμο. Η Sony, μέσω του επίσημου blog της, συνεχίζει να ενημερώνει τον κόσμο μετά την Μεγάλη Τετάρτη, όταν και οι χρήστες άρχισαν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Σύμφωνα με το επίσημο blog του PlayStation, οι άνθρωποι της Sony αναγκάστηκαν να ρίξουν το PSN, λόγω "εξωτερικής εισβολής" που άρχισε την προηγούμενη Τετάρτη, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν. Η επίθεση αυτή φαίνεται πως έφερε ανησυχία στην ιαπωνική εταιρεία αφού, στην τελευταία ενημέρωση που έχουμε, διαβάζουμε πως, εξ' αιτίας της κατασκευάζουν από την αρχή το σύστημα τους, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου στο οποίο στηρίζεται το PSN. Μία τέτοια διαδικασία σίγουρα παίρνει αρκετό χρόνο, όμως τα πλεονεκτήματα που θα φέρει στην ασφάλεια είναι σημαντικά, γι αυτό και αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε αυτές τις αλλαγές.

Όσο ευχαριστημένοι και να είναι οι άνθρωποι της Sony για την επιτυχία που σημειώνει το PSN τους τελευταίες μήνες, το τελευταίο που συνέβει πρέπει να τους ανησυχεί. Το γεγονός πως δεν μπορούσαν οι χρήστες να συνδεθούν στο PSN μέσα στις προηγούμενες ημέρες, ειδικά όταν αυτές είναι παράλληλα και ημέρες διακοπών, έχει ενοχλήσει πολλούς. Η Sony συνεχίζει να μη δίνει κάποια ημερομηνία σχετικά με το πότε θα γίνει διαθέσιμη ξανά η υπηρεσία, ούτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε και η οποία την ανάγκασε να πάρει αυτά τα μέτρα. Το θετικό της όλης ιστορίας, είναι πως, ενώ οι χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το PSN για να παίζουν παιχνίδια online, το updating των παιχνιδιών μπορεί να γίνει κανονικά.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.