Χαρακτηριστικά των νέων smartphones που θα παρουσιάσει η Samsung στο MWC


Η Samsung ανακοίνωσε τα 4 νέα smartphones που θα παρουσιάσει στο φετινό Mobile World Congress, το οποίο θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη από 14 έως 17 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, αυτά θα είναι τα Galaxy Ace, Galaxy Gio, Galaxy Fit και Galaxy Mini.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, στο MWC 2011 η Samsung σκοπεύει, πέρα από το (σαφώς πολυαναμενόμενο) νέο Samsung Galaxy Tab 2, να παρουσιάσει και νέα κινητά τα οποία -όσον αφορά την τιμή τους- θα είναι πιο οικονομικά.

Στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει τη διείσδυση της στην αγορά των smartphones, έπειτα από την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Galaxy S. Ας σημειωθεί εδώ πως στις αρχές αυτού του μήνα η Samsung ανακοίνωσε πως οι πωλήσεις του τελευταίου έφτασαν τα 10 εκατομμύρια κομμάτια, σπάζοντας έτσι την ηγεμονία της Apple στον χώρο των smartphones.

Τα νέα κινητά θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Ευρώπη και στη συνέχεια στην ασιατική αγορά. Τις ημερομηνίες διάθεσης τους θα τις μάθουμε λογικά στο MWC 2011, σε λιγότερο από ένα μήνα. Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του κάθε νέου μοντέλου της ασιατικής εταιρείας, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλο το δελτίο τύπου της ανακοίνωσης.

Galaxy Ace specifications

Galaxy Fit specifications

Galaxy Gio specifications

Galaxy Mini specifications

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Χαρακτηριστικά των νέων smartphones που θα παρουσιάσει η Samsung στο MWC”

  1. Ο/Η Μάνος λέει:

    Αν αναβαθμίσει το Galaxy S και Tab σε android 2.3 τότε οι πωλήσεις θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο.