Sony PSP2: Νέες φήμες αναφέρουν οθόνη αφής OLED και υποστήριξη 3G

Μόλις 3 μέρες μας χωρίζουν από την επίσημη παρουσίαση για το PSP2, όμως όπως φαίνεται οι φήμες δεν έχουν τελειωμό. Μέχρι να έρθει η Πέμπτη πάντως, εμφανίστηκαν δύο ακόμα λεπτομέρειες του επερχόμενου gadget.

Η ιαπωνική εφημερίδα Nikkei αναφέρει πως το νέο gadget της Sony θα περιλαμβάνει OLED οθόνη αφής καθώς και υποστήριξη 3G. Με την τελευταία δυνατότητα, ο χρήστης θα μπορεί να παίζει online με άλλους παίχτες, καθώς και να κατεβάζει video ή παιχνίδια από το PlayStation Network.

Η ύπαρξη της οθόνης OLED έχει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της. Τα δύο μειονεκτήματα της είναι η τιμή, καθώς η τεχνολογία είναι ακόμα σχετικά καινούργια, και το ότι η εικόνα δεν θα είναι τόσο καθαρή σε εξωτερικούς χώρους. Με την πρώτη ματιά αυτό είναι μεγάλο μείον για μια φορητή κονσόλα, αλλά μπορεί να παρακαμφθεί εύκολα από τον χρήστη, τοποθετώντας κάποιο φίλτρο πάνω από την οθόνη. Παρόλαυτα, αν οι φήμες επιβεβαιωθούν, η νέα λεπτομέρεια θα αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της νέας παιχνιδομηχανής, και αυτό διότι θα έχει πολύ καλύτερο response time από την οθόνη του προηγούμενου PSP.

Τις περισσότερες φορές η Nikkei βγαίνει σωστή, αν θα επαληθευτεί κι αυτή την φορά όμως, θα το μάθουμε στις 27 του μήνα.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.