Apple + Murdoch = η πρώτη εφημερίδα αποκλειστικά για iPad

Όταν παρουσιάστηκε το iPad, ένας από τους κύριους στόχους του ήταν να αλλάξει την μορφή του Τύπου. Παρόλο που δεν τα έχει καταφέρει ακόμα, οι άνθρωποι της Apple έχουν κάνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Ένα ακόμα βήμα φαίνεται να είναι η συνεργασία με την News Corp. του Rupert Murdoch και η δημιουργία της πρώτης ημερήσιας εφημερίδας που θα εκδίδεται αποκλειστικά για το tablet της εταιρίας του Cupertino.

Στις 19 του Γενάρη θα αποκαλυφθεί το νέο project των 2 κολοσσών από τον Steve Jobs και οι κυριότερες λεπτομέρειες για την iPad-only εφημερίδα έχουν ήδη διαρρεύσει. Το όνομα της θα είναι "The Daily" ενώ το κάθε τεύχος θα κοστίζει 0.99$. Την ανάπτυξη της εφαρμογής την έχει αναλάβει η Apple και οι developers της θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για τους χρήστες η ανάγνωση της "The Daily" στο iPad. Εξίσου σοβαρά έχει δει και η News Corp. το συγκεκριμένο project καθώς 100 δημοσιογράφοι έχουν προσληφθεί ήδη και θα απασχολούνται αποκλειστικά στην "The Daily".

Αυτό που μένει να δούμε τώρα, είναι αν θα καταφέρει η συνεργασία των 2 αυτών εταιριών να ανοίξει κι άλλο τον δρόμο ώστε το iPad να αντικαταστήσει, έστω και μερικώς, τον έντυπο Τύπο. Εσείς τι πιστεύετε? Θα τα καταφέρουν ή απλά η Apple βρίσκεται μπροστά από την εποχή της?

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.