Athens 1st Startegy Event:To πρώτο open Startegy είναι γεγονός

Στα μέσα του καλοκαιριού σας ενημερώσαμε για την πρώτη κλειστή εκδήλωση του Startegy. Σήμερα με χαρά σας αναγγέλλουμε το πρώτο  ανοικτό Startegy event που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο ελληνικό κέντρο καινοτομίας Microsoft (Microsoft Innovation Center) που βρίσκεται στην Λ. Βασ.Σοφίας 103.

Τι είναι όμως το Startegy;

To Startegy είναι ένα ομαδικό workshop που μέσα από τεχνικές συνεργασίας-ομαδικότητας σκοπεύει να τονώσει την δημιουργικότητα, να ενθαρρύνει φιλόδοξες ιδέες και κυρίως να προσφέρει κίνητρα για να εξωτερικεύσετε τις ιδέες σας. Οι συμβουλές και τα συμπεράσματα που προκύπτουν μέσα από διαδραστικές διεργασίες του Startegy μπορούν να ενισχύσουν σημαντικά τα πρώτα σας βήματα για την υλοποίηση μια φιλόδοξης ιδέας.

Σημαντικό στοιχείο στο Startegy αποτελεί το γεγονός ότι απευθύνεται σε ανθρώπους με πολλαπλά ενδιαφέροντα από διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς αποτελώντας μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών, συμβουλών και networking.

Για την συμμετοχή σας στο Startegy είναι αναγκαία η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10:00 και το event θα ξεκινήσει στις 11:00.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και ενημερώσεις για μελλοντικά events μπορείτε να βρείτε στο facebook, twitter και στο www.startegy.gr.

Η ομάδα του Startegy αποτελείται από τους:  Aγλαΐα Ντίλη, Αλίς Κοροβέση, Βίκη Κολοβού, Γιάννης Παγώνης, Δέσποινα Τσαλαβούτη, Εύα Τοπαλίδου, Σταύρος Μεσσήνης.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.