H WIND "ίσως" φέρει το iPhone 4 μέσα στο Σεπτέμβριο

Μεταφέρω τη πληροφορία με μεγάλη, πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Πριν λίγη ώρα είχα μια σύντομη επικοινωνία με υπάλληλο της WIND, ο οποίος μου είπε πως από ότι γνωρίζει "Η WIND μάλλον θα φέρει το iPhone 4 προς τα τέλη Σεπτεμβρίου". Όταν ρώτησα αν ξέρει να μου πει μια συγκεκριμένη ημερομηνία μου απάντησε πως δεν γνωρίζει με ακρίβεια την ημέρα ωστόσο δήλωσε αρκετά σίγουρος ότι η εταιρία θα φέρει το γνωστό smartphone. Επαναλαμβάνω, τα λόγια είναι υπαλλήλου της WIND από τα κεντρικά, όχι απλά από κάποιο φυσικό κατάστημα της εταιρίας κάπου στην Αθήνα, και αυτό σίγουρα με βάζει σε αρκετές σκέψεις για την εγκυρότητα τους. Η τελευταία μου ερώτηση είχε να κάνει με το γιατί η WIND δεν έχει κάνει ακόμα κάποια σχετική ανακοίνωση, εφόσον οι πληροφορίες φυσικά ισχύουν. Η απάντηση που έλαβα ήταν ότι "θα υπάρξει ανακοίνωση μέσα στο Σεπτέμβριο". Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίστε τη πληροφορία με επιφύλαξη, όπως και εγώ, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Εσείς θα αλλάζατε πάροχο κινητής τηλεφωνίας αν η εταιρία σας δεν είχε το iPhone 4;

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “H WIND "ίσως" φέρει το iPhone 4 μέσα στο Σεπτέμβριο”

  1. Ο/Η panos λέει:

    Μα γιατι να αλλαξω παροχο; Για να παρω το iphone?

    Μοδα ειναι κ αυτο, θα περασει.

    • Ο/Η D. Kalavros-Gousiou λέει:

      Το ρώτησα με τη λογική ότι κάποιος θέλει τι συσκευή και λχ. δεν την έχει η εταιρία στην οποία είναι, για να καταλάβω αν για κάποιον το iPhone 4 είναι λόγος αλλαγής εταιρίας!

  2. Ο/Η lrbill λέει:

    Όχι δεν θα άλλαζα όπως κι έχω κάνει είδη 2 φορές μια για το 3G και άλλη μια για το 3GS 32GB που έχω τώρα προτιμώ να το αγοράσω.