Startegy: Οι ιδέες έχουν αξία όταν μπορείς να τις μοιράζεσαι

Έχετε κάποια ιδέα ή  μια καινοτομία και διστάζετε να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες; Το Startegy δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει και να υπερκεράσετε τις όποιες δυσκολίες και να οργανωθείτε σωστά για τα επόμενα σας βήματα.

Το Away.gr συμμετείχε στην πρώτη -κλειστή- εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη με την συμμετοχή 30 ατόμων. Η ομάδα του Startegy σκοπεύει μέσα από μια σειρά events να βοηθήσει φιλόδοξους ανθρώπους να υλοποιήσουν τις ιδέες τους και να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες. Ξεχωριστό στοιχείο στις εκδηλώσεις είναι η χρήση παιχνιδιών από τα οποία προκύπτουν σημαντικά συμπεράσματα για θέματα επιχειρηματικότητας αλλά παράλληλα οδηγούν σε εποικοδομητικές και ουσιαστικές συζητήσεις.

Άξιο αναφοράς ότι οι συμμετέχοντες προέρχονται από διαφόρους επαγγελματικού τομείς γεγονός που δίνει στις συγκεντρώσεις ξεχωριστό ενδιαφέρον και μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών και networking. Το Startegy θα επιστρέψει από τον Σεπτέμβριο με ένα ανοικτό event όπου ο καθένας θα μπορεί να μοιράζει τις ιδέες τους και τις όποιες σκέψεις τις συνοδεύουν.

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και ενημερώσεις για μελλοντικά events μπορείτε να βρείτε στο facebook, twitter και στο www.startegy.gr.

Ο συνδυασμός διάλογος, gaming και know-how αποτελούν τα δυνατά σημεία των φιλοδοξιών της ομάδας του startegy. Εμείς του ευχόμαστε καλή αρχή και μια δημιουργική συνέχεια.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Startegy: Οι ιδέες έχουν αξία όταν μπορείς να τις μοιράζεσαι”

  1. Ο/Η Vicki Kolovou λέει:

    Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσίαση! :)

  2. Ο/Η George Argyrakis λέει:

    Καλή και δημιουργική συνέχεια από όλη την ομάδα του http://www.away.gr

  3. Ο/Η rdeco λέει:

    Thanks http://www.away.gr Hope you will love the event.