[Breaking] Το Deal4real.gr εξαγοράστηκε, καλωσόρισες Groupon.gr!

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έγραψα για τους πρώτους τρεις κλώνους του Groupon στη χώρα μας. Ένα μήνα μετά, το Deal4Real μας επιφύλασσε σπουδαία νέα. Ο πρώτος, χρονικά, κλώνος του Groupon στη χώρα μας ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά του από το CityDeal.de (πλέον Groupon.de) το οποίο εξαγοράστηκε από το αμερικάνικο Groupon στα μέσα του προηγούμενου μήνα (σ.σ. το TechCrunch Europe έχει όλες τις πληροφορίες). Το Deal4Real θα μετονομαστεί σε Groupon.gr, μάλιστα το ελληνικό domain είναι ήδη στον αέρα, ενώ χρέη Country Manager της Groupon Greece θα αναλάβει ο ιδρυτής του Deal4Real Σπύρος Βλάχος. Όπως μαθαίνω, το Groupon.gr θα έχει σύντομα παρουσία και σε άλλες ελληνικές πόλεις, εκτός της Αθήνας.

Ακολουθεί το ΔΤ του Deal4Real:

Η Groupon, που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2008 στο Σικάγο από τον Andrew Mason, παρουσιάζει καθημερινά προσφορές για τα καλύτερα που μπορεί να κάνει, να δει, να γευτεί και να αγοράσει κανείς στην πόλη του με σημαντική έκπτωση. Λίγους μήνες μετά την ίδρυσή της είχε παρουσία σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά ενώ από τον Ιούνιο του 2009 παρουσίαζε τεράστια κέρδη.

Τον Μάιο του 2010 η Groupon απέκτησε τον μεγαλύτερο κλώνο της στην Ευρώπη, την γερμανική Citydeal που ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2009 από τους θρυλικούς αδελφούς Samwer και λειτουργεί σε 14 ευρωπαϊκές χώρες με προσωπικό 600 ατόμων. Με αυτόν τον τρόπο η Groupon εισήρθε στην ευρωπαϊκή αγορά και απέκτησε πλέον παρουσία σε πάνω από 140 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η μετάβαση της Citydeal στο εταιρικό όνομα της Groupon, καθώς και ο σχεδιασμός των sites, θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Τον Ιούνιο του 2010 η Groupon απέκτησε μέσω της Citydeal την ελληνική Deal4Real που ιδρύθηκε το Μάιο του 2010 από μια μικρή δεμένη ομάδα συνεργατών με επικεφαλής τον Σπύρο Βλάχο, ιδρυτή του περιοδικού OZON. Ξεχώρισε με την ποιότητα των υπηρεσιών της και ήταν εκείνη από τις ελληνικές ιστοσελίδες Προσφορών Ημέρας που ανταπεξήλθε στα υψηλά στάνταρ της Groupon και επιλέχθηκε να είναι ο φορέας της στην Ελλάδα. Η μετονομασία της ιστοσελίδας και ο σχεδιασμός των sites θα ολοκληρωθεί εντός ολίγων ημερών. Ήδη μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο .groupon.gr!

Σχολιάστε >
48 σχόλια
|
Κατηγορίες:

48 απαντήσεις στο “[Breaking] Το Deal4real.gr εξαγοράστηκε, καλωσόρισες Groupon.gr!”

  1. Ο/Η The Suit λέει:

    Μου άρεσε και το νέο αλλά το πόσο γρήγορα ανταποκρίθηκες σε αυτό! :)

  2. [...] με το Away, Το Deal4Real.gr εξαγοράστηκε από το GroupOn Γερμανίας και [...]

  3. [...] το ελληνικό Groupon ήρθε για να μείνει! Μετά από την εξαγορά του Deal4Real πριν λίγες εβδομάδες, το Groupon.gr δείχνει τα [...]

  4. Ο/Η MAXDEAL λέει:

    maxdeal.gr Γίνε τώρα μέλος... σε περιμένει μεγάλη προσφορά εκκίνησης μην την χάσεις...

  5. Ο/Η Let's deal λέει:

    http://www.letsdeal.gr

    Εγγραφείτε για μοναδικές προσφορες!

  6. Ο/Η Nikos Papadopoulos λέει:

    Κάθε μέρα όλες οι προσφορές όλων των σελίδων σε μια και μόνο σελίδα: http://www.bonusdeals.gr

  7. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Παιδιά, είναι αστείο που διαβάζω πως πριν περίπου ένα χρόνο υπήρχαν μόνο 3 deal sites. Πλέον προσωπικά έχω μετρήσει πάνω από 50 και είναι πραγματικά αδύνατον να επισκέπτομαι όλα αυτά τα sites καθημερινά. Ευτυχώς που έχουν βγει και μερικά deal aggregators όπως το http://www.dealpage.gr, και δε χρειάζεται να χάνουμε το χρόνο μας.
    Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσα deal sites θα υπάρχουν σε 1 χρόνο από τώρα.

  8. Ο/Η Giorgos λέει:

    Ο ποιο εύκολος τρόπος να διαλέξετε προσφορές: http://dialexte.gr/