Telecom News(#28):51.5 εκατ. iPhones & ευρωπαϊκό Nexus One

Οι εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας επικεντρώνονται κυρίως σε συσκευές. Το iPhone εκτοξεύει την μετοχή της Apple με την συσκευή να αγγίζει τις 8,5 εκατ. πωλήσεις το τελευταίο τετράμηνο, η Νokia κυκλοφόρεί το O.S Symbian^3 και το Nexus One έρχεται στην Ευρώπη μέχρι τα τέλη Μαϊού.  Στην εσωτερική αγορά δεν υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις με τον ΟΤΕ να ετοιμάζει νέα πακέτα προσφορών τα οποία θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την Ε.Ε.Τ.Τ ενώ φημολογούνται σημαντικές αλλαγές στον κρατικό τομέα πληροφορικής.

Καλή ανάγνωση.

  • Μήπως ήρθε το πλήρωμα του χρόνο για την μείωση των τιμών του ΟΤΕ. Για άλλη μια φορά ο ΟΤΕ ζητά την έγκριση νέων φθηνότερων προγραμμάτων προσπαθώντας να αντισταθμίσει τις απώλειες σε συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και broadband. Οι σχέσεις με την Ε.Ε.Τ.Τ έχει ομαλοποιηθεί και είναι πιθανό σύντομα να κάνουν την εμφάνιση τους νέα ελκυστικά προγράμματα. Την ίδια ώρα το επενδυτικό πλάνο για δίκτυο VSDL προχωρά με σκοπό τις 800.000 διαθέσιμες συνδέσεις VDSL μέχρι το 2012.

  • Μετά την κυριαρχία της στους υπολογιστές η Dell εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία. Thunder και Lightning τα δύο πρώτα τηλέφωνα.

[Έρευνες-Στατιστικά ]

[Review]

[Φωτογραφία]

[Extra]

Σχολιάστε >
64 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.