TEDxThessaloniki: Ταξίδι "σε ένα εναλλακτικό μέλλον"

Το πρόγραμμα TEDx του TED, που αφορά την διοργάνωση ανεξάρτητων TEDx συνεδρίων σε όλο  τον κόσμο, πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα  του γενέθλια. Μέσα σε ένα χρόνο  έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 270 τέτοια συνέδρια, που πρόσφεραν  στο κοινό τους μια εμπειρία παρόμοια με εκείνη του TED. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και τον περασμένο Οκτώβριο πραγματοποιήθηκε το πρώτο μεγάλο TEDx event στην χώρα μας, το TEDxAthens. Τώρα όμως ήρθε και η σειρά της Θεσσαλονίκης!

Το TEDxThessaloniki θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  9 Μαίου 2010 και έχει ως στόχο να γνωρίσει στο κοινό της πόλης το TED και φυσικά να δημιουργήσει μια κοινότητα ανθρώπων, που αγαπούν ένα πράγμα: τις ιδέες και την διάδοση τους! Βιντεοσκοπημένες ομιλίες του TED θα συνδυαστούν με τις ζωντανές παρουσιάσεις χαρισματικών ομιλητών, που θέλουν να μοιραστούν μαζί με το κοινό τις καινοτόμες ιδέες τους. Ιδέες που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν ένα εναλλακτικό και φυσικά καλύτερο μέλλον. Αυτό είναι άλλωστε και το θέμα του πρώτου TEDxThessaloniki: “to an alternative future”.

Είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το μικρό ταξίδι σε ένα εναλλακτικό μέλλον;

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές καθώς και για το πως μπορείτε να εξασφαλίσετε μια από τις περιορισμένες θέσεις, θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του TEDxThessaloniki. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για να μην χάσετε ένα από τα πιο ξεχωριστά events στην πόλη!

Το Away.gr είναι, φυσιολογικά, χορηγός επικοινωνίας του event, στο οποίο ευχόμαστε κάθε δυνατή επιτυχία.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.