Τον Απρίλιο το iPad

Τέλος στις φήμες, που υπήρχαν εδώ και καιρό σχετικά με την κυκλοφορία του iPad ήρθε να βάλει η ίδια η Apple, που με επίσημη ανακοίνωση της μας γνωστοποίησε ότι το tablet της θα αρχίσει να κυκλοφορεί από τις 3 Απριλίου στις ΗΠΑ και οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 12 Μαρτίου. Επίσης όχι μόνο θα παρατηρηθεί αυτή η μικρή καθυστέρηση του ενός μήνα (αρχικά ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορούσε αυτό τον μήνα), άλλα όσοι θέλουν να προμηθευτούν τις εκδόσεις 3G της συσκευής θα πρέπει να περιμένουν ακόμη περισσότερο, μέχρι το τέλος Απριλίου.

Από τις 3 Απριλίου λοιπόν θα κυκλοφορούν οι Wi-Fi εκδόσεις του iPad στα $499 για 16GB, $599 για 32GB και $699 για 64GB. Οι υπόλοιπες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή ως το τέλος του Απριλίου, ενώ το ίδιο χρονοδιάγραμμα δόθηκε για την κυκλοφορία όλων των εκδόσεων του tablet σε Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Ελβετία, Αγγλία και ελπίζουμε και στην Ελλάδα.

Μαζί την συσκευή θα βγούνε στο App Store και 12 νέες εφαρμογές ειδικά για το iPad.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Τον Απρίλιο το iPad”

  1. Ο/Η dali13gr λέει:

    Για την ακρίβεια η καθυστέρηση είναι μια βδομάδα, αφού στις 27 Φεβρουαρίου, στην παρουσίαση, ειπώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει σε 60 ημέρες :-)