Microsoft: Πωλήθηκαν πάνω από 90 εκατομμύρια άδειες για τα Windows 7

Η δημοτικότητα των Microsoft Windows 7 ήταν εμφανής από την αρχή. Το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα έλαβε ευρεία αναγνώριση πριν καν φθάσει στα ράφια των καταστημάτων και οι άνθρωποι στο Redmond αποφάσισαν να στείλουν κατά 234% περισσότερες συσκευασίες Windows 7, από ότι είχαν στείλει στα Vista. Σήμερα έχουν περάσει κάτι περισσότερο από 4 μήνες από την μέρα που ξεκίνησε η διαθεσιμότητα των Windows 7 στα μαγαζιά και πρόσφατοι αριθμοί δείχνουν ότι τα Windows 7 είναι ακόμα “hot item”. Για την ακρίβεια, τα Windows 7 είναι το λειτουργικό σύστημα της Microsoft με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Κατά τη διάρκεια του Morgan Stanley conference, ο CFO της Microsoft, ο Peter Klein, αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει πουλήσει περισσότερες από 90 εκατομμύρια άδειες (licenses) για τα Windows 7. Για να καταλάβουμε καλύτερα την επιτυχία των Windows 7, πρέπει να πούμε για τα Windows Vista, στην ίδια χρονική περίοδο των 4 μηνών είχαν πουληθεί μόλις 40 εκατομμύρια άδειες. Σε μία δήλωση που έκανε η εταιρεία στο Windows blog, ανέφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι που οι άνθρωποι ανταποκρίνονται τόσο θετικά στα Windows 7 και που τα Windows 7 έγιναν το λειτουργικό σύστημα με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία.

Για όσους χρησιμοποιούν ακόμα την RC έκδοση των Windows 7, λογικά θα ξέρουν ότι το expiration process ξεκίνησε τη Δευτέρα που μας πέρασε.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.