Nexus One: Έρχεται το πρώτο google κινητό

Google-Phone-1260782336

Μέρα με την μέρα οι φήμες που αναφέρονταν στην έλευση του πρώτου κινητού της Google γίνονται πραγματικότητα. Τις τελευταίες μέρες τεχνολογικά blogs και portals κατακλύζονται από posts και σχόλια για την νέα πρόταση της Google με το όνομα Nexus One. Σύμφωνα με πληροφορίες το Nexus One πρόκειται για κινητό HTC με λειτουργικό Android που υποστηρίζει δίκτυα quad-band και tri-band. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά της συσκευής θα περιλαμβάνονται  Bluetooth, Wi-Fi, κάρτα μνήμης  microSD  και οθόνη OLED touch-screen(ίσως λεπτότερη και μεγαλύτερη από το i-phone).

Η άποψη ότι το Nexus One θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο ενισχύεται από το γεγονός πως ο αμερικάνικος οργανισμός Federal Communications Commission ενέκρινε την κυκλοφορία του πρώτου Google κινητού τηλεφώνου. Η συσκευή θα διατίθεται ξεκλείδωτη είτε on-line είτε μέσα από mobile operators. Είδη η αμερικάνικη εταιρία λογισμικού(για πόσο ακόμα;) έχει έρθει σε επαφή με την Τ-mobile για την διάθεση της συσκευής.

To Nexus One ήρθε για να μείνει και σίγουρα να ταράξει την αγορά κινητής και διαδικτύου. Οι βασικότεροι λόγοι είναι δυο: Αρχικά, με την κίνηση αυτή η Google φαίνεται πως στρατηγικά στρέφεται και σε υπηρεσίες hardware και κατά δεύτερον, οι καταξιωμένοι ανταγωνιστές iPhone, Droid και Palm Pre φαίνεται να βρίσκουν ένα ισχυρό ανταγωνιστή με μεγάλες διαδικτυακές και όχι μόνο δυνατότητες. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Google-Phone-1260782349

[via][via][via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.