TEDxAthens: Η επίσημη ανακοίνωση

TEDx_Athens_Logo_Normal

Ακολουθεί Guest Post από τον Μανώλη Πολυχρονίδη, Public Speaking Coach του TEDxAthens, του πρώτου TEDx event που θα γίνει στη χώρα μας στις 22 Οκτωβρίου. Για να προμηθευτείτε εισιτήρια για την εκδήλωση πατήστε εδώ. (υπάρχουν περιορισμένες θέσεις συνεπώς κλείστε το εισιτήριο σας όσο γίνεται πιο σύντομα!)

Ο κόσμος αλλάζει. Είμαστε έτοιμοι;

Σε αυτή την ερώτηση φιλοδοξεί να προσφέρει κάποιες απαντήσεις η πρώτη διοργάνωση του TEDxAthens που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009, 6-9.30μμ στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι Αττικής.

Ο θεσμός των συναντήσεων TEDx προέρχεται από το T.E.D. ( T echnology, E ntertainment, D esign), ένα ετήσιο συνέδριο που διεξάγεται στo Λονγκ Μπήτς στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. και από φέτος το καλοκαίρι και στην Οξφόρδη της Αγγλίας και συγκεντρώνει εξαιρετικούς ομιλητές από πολύ διαφορετικούς χώρους που έχουν κάτι πραγματικά σημαντικό να μοιραστούν. Από την ιστοσελίδα www.ted.com υπάρχει πρόσβαση σε περισσότερες από 500 εξαιρετικές ομιλίες τις οποίες έχουν ήδη παρακολουθήσει εκαντονταδες χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Οι ιδρυτές του TED, επιδιώκοντας τη μέγιστη διάδοση των εξαιρετικών ιδεών που έχουν ήδη παρουσιαστεί αλλά και την ανάδειξη και άλλων αξιόλογων ιδεών, συντονίζει έναν νέο θεσμό τις συναντήσεις TEDx. Μια από αυτές τις ανεξάρτητα διοργανωμένες συναντήσεις, που μέσα από συγκεκριμένες προδιαγραφές διασφαλίζεται το πνεύμα του TED, είναι και το TEDxAthens.

Στο TEDxAthens - "Mind the idea" θα προβληθούν επιλεγμένες εξαιρετικές ομιλίες από το TED αλλά και θα μιλήσουν αξιόλογοι άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.tedxathens.com / follow us on Twitter @TEDxAthens

Σας περιμένουμε!

Disclaimer: Η ομάδα του Away μετέχει ενεργά στην οργανωτική επιτροπή του TEDxAthens.

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

7 απαντήσεις στο “TEDxAthens: Η επίσημη ανακοίνωση”

  1. Ο/Η Ioannis KarAvas λέει:

    Το πρόγραμμα του TED, Tedx είναι μια απο τις καλύτερες ιδέες που μπορούσαν να πραγματοποιήσουν. Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω για Ted-like events στην Ελλάδα. Τώρα αυτό πια είναι πραγματικότητα. Νοιώθω πως ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές. Θα σας δω όλους εκεί!

  2. Ο/Η Alice Corovessi λέει:

    Ενδιαφέρον !!! Αλλά περισσότερι χαίρομαι για το Away.gr !!! This blog rocks ... καλημέρα !

  3. Ο/Η Anestis Chatzidiakos λέει:

    Πιστεύω ότι κάτι πραγματικά καλό ήρθε στην Ελλάδα!
    Τόσους μήνες συζητάμε γι' αυτό, δουλεύουμε πάνω σ' αυτό και σήμερα επιτέλους το ανακοινώνουμε! Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα!

  4. Ο/Η Alexandros λέει:

    Προσκυνώ! Πραγματικά μου φτιάξατε την μέρα :D

  5. Ο/Η Μarineta -MAK_Kritikou λέει:

    Γειά σας, είχα τη χαρα να συμμετέχω με την ταινία μου "Dreaming of Zhejiang" η μόνη ελληνίδα καλεσμένη στο PangeaDay Εvent που συνέβη πέρυσι στο Los Angeles και οργανώθηκε απο το ΤΕD. Η εμπειρία ηταν μοναδική και οι συμμετέχοντες απίστευτες προσωπικότητες. Με μεγάλη χαρά μαθαίνω οτι το TED ερχεται και στην Ελλάδα. Επιτέλους, μια ελπίδα για όλους εμάς που έχουμε τόσο ανάγκη την επικοινωνία και ανταλλαγή των ιδεών. Μπράβο σε όλους εσάς, θα είμαι εκεί.

  6. [...] Το TED είναι ένα μη κερδοσκοπικό ‘εγχείρημα’ αφιερωμένο στην αντίληψη οτι οι ιδέες αξίζει να μοιράζονται “Idea Worth Sharing”. Ξεκίνησε το 1984 ως διάσκεψη με ανθρώπους από τρεις κόσμους: Τεχνολογία, Διασκέδαση, Σχέδιο (Technology – Entertainment – Design). Από τότε το πεδίο εφαρμογής του είναι ευρύτερο και περιλαμβάνει επιστήμες, τέχνες, πολιτική κλπ. Μαζί με την ετήσια Διάσκεψη TED στο Long Beach της Καλιφόρνια, και το TEDGlobal συνέδριο στην Οξφόρδη του Ηνωμένου Βασιλείου, το TED περιλαμβάνει το βραβευμένο TEDTalks video site, το Ανοικτό Πρόγραμμα Μετάφρασης των ομιλιών, καθώς και το κοινοτικό πρόγραμμα TEDx. [...]