Τι να περιμένουμε και τι όχι από το σημερινό event της Apple

apple-9-9

Κάθε event της Apple το περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι καινούριο θα δούμε: είτε ως έκπληξη, είτε ως επιβεβαίωση των φημών που κυκλοφορούν το προηγούμενο διάστημα. Το σημερινό event όμως είναι ξεχωριστό για ένα πολύ σημαντικό λόγο, που δεν είναι άλλος από την πιθανότητα να δούμε στην εκδήλωση τον Steve Jobs του οποίου η κατάσταση της υγείας είναι καλύτερη. Πέρα από αυτή την ενδεχόμενη εμφάνιση έκπληξη, τύπου "One more thing", που μας έχει συνηθίσει η Apple, τι άλλο θα δούμε σήμερα;

Φυσικά iPod με κάμερα! Πιθανότατα θα είναι το ίδιο μοντέλο των 3,2 megapixel που υπάρχει στο iPhone 3G και θα ενσωματωθεί και στα iPod Touch και Nano. Ωστόσο δεν θα δούμε το iPad, την tablet notebook πρόταση της Apple που αυτή την στιγμή δεν είναι έτοιμη. Με λίγα λόγια αυτό δεν είναι ένα event για την κυκλοφορία του iPad, άλλα κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί πριν τα Χριστούγεννα.

Mέχρι τώρα μιλήσαμε για τα... "σίγουρα", ας πάμε τώρα στο τι προβλέπεται. Πιθανόν να έχουμε την εμφάνιση μιας νέας έκδοσης του iTunes, με κάποια ενσωματωμένη δυνατότητα social networking, όπως και cloud-based λίστες μουσικής που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Επίσης τα iPods δεν θα είναι αμέσως διαθέσιμα, άλλα έπειτα από λίγες εβδομάδες, κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν, στην περίπτωση του Touch.

Όπως καταλάβατε θα είναι μια εκδήλωση όπου η Apple θα δώσει έμφαση στο iPod και όχι σε άλλα προϊόντα της. Έτσι δεν θα έχουμε κάποια αναβάθμιση στο hardware άλλης συσκευής, όπως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην δούμε κανένα upgrade για το κλασσικό iPod (επομένως ούτε και κάμερα), το οποίο παίρνει πλέον τον χαρακτήρα... μιας απλής συσκευής αποθήκευσης.

Τέλος δεν θα κυκλοφορήσει το iPhone OS 3.1.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.