The name is Bond, and here's my LG GD910 watch..

lg-watchphone

Θέλετε να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στην MI6 (Βρετανική Αντικατασκοπεία) και τον James Bond; Αγοράστε ένα LG GD910, το καινούργιο κινητό τηλέφωνο-ρολόι της LG. Αν και στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει αρκετά παρόμοια gadgets, τα οποία συνδυάζουν την κομψότητα ενός ρολογιού και τις δυνατότητες ενός κινητού τηλεφώνου, κανένα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Αυτό πάντως φαίνεται να αλλάζει, καθώς το LG GD910 έχει ήδη κερδίσει θετικά σχόλια από τους πρώτους χρήστες που είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν.

Πάντως, ο χρήστης δεν πρέπει να περιμένει ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο ανήκει στη κατηγορία των High-End συσκευών. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η συσκευή δεν έχει δυνατότητες, το αντίθετο μάλιστα. Η οθόνη αφής θα νιώσει άμεσα τις κινήσεις σας, το ενσωματομένο MP3 player θα παίξει την αγαπημένη σας μουσική, μια κάμερα στο μπροστινό μέρος της συσκευής θα σας δώσει δυνατότητα για video-κλήσεις ενώ τα voice commands θα κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή σας.

Το LG GD910 αναμένεται την άλλη εβδομάδα στη Βρετανία, με συμβόλαιο στην Orange, ενώ η τιμή του έχει οριστεί στις 500 λίρες (περίπου 600 Ευρώ). Πληροφορίες για την ημερομηνία της συσκευής στην Ελλάδα, σύντομα διαθέσιμες..

Update: Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την LG Hellas, το LG GD910 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στα τέλη Αυγούστου (πιθανότατα στις 29 του μήνα).

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “The name is Bond, and here's my LG GD910 watch..”

  1. Ο/Η Anargyros Chaliotis λέει:

    Το σίγουρο είναι ότι αν έχει δόνηση δε παίζει να χάσεις κλήση :p