Οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν θα περάσουν στα Windows 7

pc-world-business-person

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ότι πολλές επιχειρήσεις και οργανισμοί δύσκολα μεταφέρονται από ένα παλιότερο λειτουργικό σύστημα σε ένα νεότερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές εταιρίες τρέχουν ακόμη Windows XP ή και παλαιότερες εκδόσεις, όπως τα... Windows 2000, για διάφορους λόγους όπως είναι η συμβατότητα των εφαρμογών που χρησιμοποιούν. Η Microsoft το λαμβάνει αυτό σοβαρά υπόψην της και κάνει καλύτερες προσφορές σε επιχειρήσεις που θα παραγγείλουν τα Windows 7. Οι υπεύθυνοι των εταιριών όμως δεν πείθονται εύκολα.

Συγκεκριμένα η εταιρία δίνει την δυνατότητα παραγγελίας του νέου λειτουργικού από την 1η Σεπτεμβρίου, με έκπτωση που θα κυμαίνεται από 15-35% ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας. Η ScriptLogic εξέτασε ένα δείγμα 1100 υπευθύνων διάφορων επιχειρήσεων για να διαπιστώσει ότι περίπου 60% από αυτούς δεν έχουν την πρόθεση να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους και ένα 34% έχει σκοπό να το κάνει άλλα μέσα στο 2010. Για ποιον λόγο; Το 42% επικαλείται έλειψη χρόνου και πόρων για να εγκαταστήσει τα Windows 7  και το 39% φόβους ότι σημαντικές, για τις επιχειρήσεις τους, εφαρμογές μπορεί να μην είναι συμβατές με το νέο λειτουργικό.

Είναι κοινό μυστικό ότι αγαπημένο λειτουργικό σύστημα στον χώρο των επιχειρήσεων είναι τα Windows XP. Έτσι η Microsoft σκέφτηκε να συμπεριλάβει ένα virtual περιβάλλον εκείνου του λειτουργικού στα Windows 7, για να διώξει κάθε ενδοιασμό όσον αφορά την συμβατότητα. Ωστόσο το ποσοστό εκείνων που θα αναβαθμίσουν το λειτουργικό των υπολογιστών τους μέσα στο 2009, παραμένει στο 5.4%.

[via]

Image [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.