[1000 posts] Ένα ευχαριστώ σε εσάς

1000-posts

Στη ζωή κάθε σελίδας υπάρχουν κάποια milestones τα οποία δεν μπορείς, και δεν πρέπει, να αγνοήσεις. Όχι με σκοπό να καυχηθείς για την δουλειά και την προσπάθεια σου, αλλά για να σταματήσεις ένα λεπτό στην άκρη του αυτοκινητόδρομου στον οποίο τρέχεις καθημερινά και να πεις ένα ευχαριστώ, το οποίο είναι πέρα για πέρα αληθινό. Γιατί εμείς γράφουμε για εσάς. Χωρίς εσάς το Away δεν έχει κανένα ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Μέσα σε περίπου 7,5 μήνες φθάσαμε τα 1000 άρθρα στο Away, καλωσορίσαμε στην ομάδα δύο νέους εξαιρετικούς συνεργάτες, τον Γιώργο και τον Γιάννη, μοιράσαμε πολλά δώρα σε όλους εσάς -με αποκορύφωμα την LG LH 5000 η οποία θα κληρωθεί στις αρχές Ιουλίου-, ενώ έχουμε αρχίσει σιγά σιγά και βγάζουμε και τις πρώτες επιχειρηματικές μας αποκλειστικότητες, εξαιτίας της εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Για τους λάτρεις των στατιστικών, το Away έφθασε τα 1000 posts σε ακριβώς 225 ημέρες, πράγμα το οποίο σημαίνει πως καθημερινά προσθέταμε 5 νέα στην σελίδα (τις Κυριακές έχουμε "άδεια από τη σημαία"). Η πορεία μας ωστόσο δεν σταματά εδώ. Θέλουμε κάθε ημέρα να βελτιωνόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι στην ουσία για εσάς. Για αυτό τον λόγο μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι έτοιμο και το σχετικό ερωτηματολόγιο απόδοσης για την season που φεύγει.

Θέλετε να σας θέσουμε και το επόμενο στόχο μας; Είναι απλός, τα 10.000 posts!

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Away Team

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “[1000 posts] Ένα ευχαριστώ σε εσάς”

  1. Ο/Η Ioannis KarAvas λέει:

    Λενε: Εαν δε παινέψεις το σπίτι σου...
    Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να φθάσουμε αυτό το milestone! Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας, και όπως λέει και ο δημήτρης, ώρα για τα 10000.

    Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

  2. Ο/Η kostas λέει:

    Paidia sinxaritiria
    diabazo to blog sas kathimerina kai mporo na sas po pos eistai ena apo ta duo ellinika blog pou diabaza...

    tha ithela omos na sas zitiso mia xari plz more posts everyday
    kai tha ithela na enimeronomai gia ta startups tou eksoterikou oxi mono tis ellados
    kai otan milate gia kapoio startup na eiste poio antikeimeniki dioti aisthonomai otan anafereste se ena startup oti dibazo diathimisi

    (to leo me oli tin kali kardia mou kai epidi sas dibazo kathemerina nomizo pos exo to dikaioma gia mia mikri kritiki

    thanks kai pali sinxaritiria kai kali sinexeia

  3. Ο/Η George Argyrakis λέει:

    Δύναμη για την συνέχεια και κίνητρο για νέες ιδέες.
    Σας ευχαριστούμε όλους.

    Να τα εκατοχιλιάσουμε λοιπόν.

  4. Ο/Η Ioannis Karavas λέει:

    Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις Κώστα! Να σου θυμίσω ότι όλοι οι αρθρογράφοι εδώ δουλεύουν και το twitter , και το facebook και αλλα social networks... οπότε εαν θες να μας μιλήσεις για κάποιο άρθρο ή και γενικά, ελεύθερα! Χρειαζόμαστε σχολιασμό! (ή όπως λένε constructive criticism! )

    Και πάλι ευχαριστούμε!