Ο Steve Jobs επιστρέφει στην Apple στα τέλη του μήνα

2313082920_27ce2a886e

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της Apple στη Wall Street Journal, πλησιάζει η μέρα που ο Steve Jobs θα γυρίσει στην Apple, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Στην εφημερίδα επίσης αναφέρεται ότι η Apple προσπαθεί να συντονίσει την επιστροφή του Steve με την παρουσίαση ενός καινούργιου προϊόντος. Αν θυμάστε καλά ο Steve Jobs είχε πάρει μία εξάμηνη αναρρωτική άδεια για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας του. Ο τρόπος μάλιστα με τον οποίο είχε κάνει τη δήλωση της αποχώρησης του, δεν έδειχνε κάτι πολύ σοβαρό. Σύμφωνα όμως με εμπιστευτικές πληροφορίες της WSJ, τα πράγματα για τον Steve Jobs δεν ήταν και πολύ εύκολα αυτούς τους 6 μήνες. Μάλιστα ορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, λαμβάνανε σε εβδομαδιαία βάση ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του. Ένα άτομο που γνώριζε τη κατάσταση από πολύ κοντά, δήλωσε το εξής στην WSJ:

"He was one real sick guy... Fundamentally he was starving to death over a nine-month period. He couldn't digest protein. [But] he took corrective action."

Ας ελπίσουμε όντως να θεραπεύτηκε, γιατί αν σκεφτούμε λογικά και οι μέτοχοι δεν θα θέλανε να βλέπουν τον Steve να επιστρέφει στην εταιρεία και να εξακολουθεί να είναι βαριά άρρωστος.

[via] [via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Ο Steve Jobs επιστρέφει στην Apple στα τέλη του μήνα”

  1. Ο/Η nmpardakis λέει:

    O Θεός Επιστρέφει!

  2. [...] http://www.away.gr Μοιράσου το με: Ρίξτε μία ματιά:Apple: Και νέο ρεκόρ εσόδων! (0)Apple: Ποτέ ξανά τόσα λεφτά!! (2)Τι δε μπορεί να αγοράσει η Μelinda Gates?? (0) Tags: apple, steve jobs, Wall Street Journal [...]