Διαγωνισμός LG: Πως θα κερδίσετε την LG LH5000

lg-lh5000-side

Πριν δύο εβδομάδες σας πρωτοπαρουσιάσαμε την LG LH5000 μέσα από το αναλυτικό Review του καλού συνεργάτη Μιχάλη Ξεπαπαδάκου (σ.σ. μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα δημοσιεύσουμε και το δεύτερο σκέλος της παρουσίασης). Την προηγούμενη εβδομάδα σας ανακοίνωσα με ένα video post από το Seesmic ότι η LH5000 θα αποτελέσει το μεγάλο καλοκαιρινό δώρο του www.away.gr προς εσάς και από σήμερα ξεκινάμε το διαγωνισμό!

Όπως σας είπα και τη προηγούμενη εβδομάδα ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα διαφέρει από όλους τους προηγούμενους, στους οποίους  απλά αφήνατε ένα σχόλιο ακριβώς κάτω από το post του contest. Ο διαγωνισμός της LG θα είναι άκρως social καθώς αυτό που ζητάμε από όλους εσάς είναι να μοιραστείτε το link για το συγκεκριμένο post με τους φίλους σας στο Twitter, το facebook ή να γράψετε ένα σχετικό post στο blog σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό είναι να μοιραστείτε σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο ή το blog σας την ανακοίνωση και το link για το post το οποίο διαβάζετε αυτή τη στιγμή.

Στη συνέχεια επικοινωνείτε μαζί μας στέλνοντας μας email στο lgtv@www.away.gr γράφοντας μας το όνομα σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε μόνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που νικήσετε) καθώς και το link για την καταχώρηση που έχετε κάνει και αναφέρεται στον διαγωνισμό της LG Hellas και του www.away.gr. Σε περίπτωση που μοιραστείτε τον διαγωνισμό μέσα από το Twitter, τα shared items του facebook ή το friendfeed (δλδ σε σελίδες που δεν μπορείτε να μας στείλετε απευθείας link για να πιστοποιήσουμε την συμμετοχή) πρέπει να μας στείλετε μια εικόνα της οθόνης σας (print screen) στο οποίο θα φαίνεται με ευκρίνεια πως έχετε κάνει την συγκεκριμένη καταχώρηση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διευκρινίσω πως το blog post, το twitt ή το shared item που θα κάνετε και θα αφορά τον διαγωνισμό δεν θα πρέπει να διαγραφεί σε καμία περίπτωση. Όταν κάνουμε την κλήρωση και βγάλουμε τον νικητή θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε εκ νέου την καταχώρηση για να βεβαιωθούμε πως αυτή υπάρχει ακόμα και δεν έχει σβηστεί. Ο λόγος είναι προφανής πιστεύω.

Η καταληκτική ημερομηνία για να μας στείλετε email με την συμμετοχή σας είναι το Σάββατο 4 Ιουλίου 2009 στις 11.59 το βράδυ, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η τιμή της LG LH5000 κυμαίνεται από 850 έως 950 ευρώ, ανάλογα με το περιθώριο κέρδους που επιθυμεί να έχει το κάθε κατάστημα.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό αφήστε μας ένα σχόλιο ακριβώς από κάτω από αυτό το μήνυμα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την LG Hellas για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει και ευχόμαστε σε όλους εσάς καλή επιτυχία!

Υ.Γ.Έχουμε και video!

{seesmic_video:{"url_thumbnail":{"value":"http://t.seesmic.com/thumbnail/QLuX9RtvNP_th1.jpg"}"title":{"value":"Διαγωνισμός LG: Πως θα κερδίσετε την LG LH5000 "}"videoUri":{"value":"http://www.seesmic.com/video/PQfL77ihTO"}}}

Σχολιάστε >
61 σχόλια
|
Κατηγορίες:

61 απαντήσεις στο “Διαγωνισμός LG: Πως θα κερδίσετε την LG LH5000”

  1. Ο/Η fragiskos λέει:

    ti akrivws tha kanw dilathi egw pou xw facebook?

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @fragiskos

    Θα πρέπει να κάνεις share το link του συγκεκριμένου post στους φίλους σου. Γνωρίζεις πως μπορείς να κάνεις share ένα link στο facebook;

  3. Ο/Η jsclavos λέει:

    πολύ ωραίος διαγωνισμός! μπράβο! :D

  4. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @jsclavos

    Ευχαριστούμε Γιάννη! Να περιμένουμε συμμετοχή σου; :)

  5. Ο/Η gritzalas λέει:

    Τούμπανο! Θα γεμίσει Trackbacks αυτό! (πολύ καλή ιδέα)

  6. Ο/Η angel λέει:

    ωραίος τρόπος διαφήμισης. Αλλα θα έπρεπε να ζητήσετε μετά απο το περας 6 μηνών να σας ξαναστείλουν screenshot. Επίσης τα λινκ ο καθένας που θα κάνει να τα βγάλει φωτοτυπία και να τα κολήσει σε κολόνες έξω απο το σπίτι του. Καταλαβαίνω γιατί γίνεται αλλα το παρατραβάτε.

    Με εκτίμηση.

  7. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @angel

    Φίλε angel, πιστεύω πως είσαι τακτικό μέλος της παρέας μας και έχεις παρατηρήσει πως σε όλους τους διαγωνισμούς που διοργανώναμε μέχρι τώρα και αφορούσαν ως επί των πλείστον παιχνίδια η μοναδική κίνηση που έπρεπε να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να αφήσει ένα απλό σχόλιο, όπως αυτό που άφησες εσύ. Η πολιτική αυτή θα συνεχίσει να ακολουθείται από το Away σε όλους τους διαγωνισμούς παιχνιδιών ή προγραμμάτων γιατί θέλουμε πραγματικά να δίνουμε όσο το δυνατό περισσότερα δώρα σε όλους εσάς, ευχαριστώντας σας με αυτό τον τρόπο για την συνεχή σας υποστήριξη.

    Στη προκειμένη περίπτωση ωστόσο κληρώνουμε ένα δώρο το οποίο -καθαρά αντικειμενικά- είναι πάρα πολύ όμορφο και μοναδικό (άλλωστε δίνουμε μόνο ένα κομμάτι). Συνεπώς θεωρήσαμε πως πρέπει να βρούμε και ένα καινούργιο -μοναδικό- τρόπο με βάση τον οποίο θα δηλώσουν όσα παιδιά το επιθυμούν συμμετοχή.

    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διευκρινίσω πως στις συνομιλίες που έγιναν με τις εταιρίες οι οποίες βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια, μας δόθηκε η δυνατότητα -μετά από συνεννόηση- να κρατήσουμε τη τηλεόραση εμείς αφού την παρουσιάσουμε στους αναγνώστες μας με αντικειμενικότητα (και το τονίζω αυτό!). Όπως έχω δει όμως, τόσο εμείς όσο και τα υπόλοιπα sites τα οποία τρέχουν τη συγκεκριμένη ενέργεια διαθέτουν -ή πρόκειται να διαθέσουν- τη τηλεόραση στο κοινό τους, κίνηση για την οποία θέλω να συγχαρώ και τον Στέφανο από το pestaola.gr αλλά και τον Κώστα από το TechBlog.gr.

    Από εκεί και πέρα, ζητάμε το αυτονόητο για να τηρηθεί μια ισότητα και η δικαιοσύνη κατά την όλη διαδικασία. Θέλουμε απλά να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρξει κάποιος συμμετέχοντας ο οποίος θα "κλέψει" σε βάρος άλλων συμμετεχόντων. Σε περίπτωση σε ενοχλεί ο συγκεκριμένος όρος, ο οποίος κατά την άποψη μου είναι ρεαλιστικός και ηθικά σωστός, απλά αποφασίζεις ότι δεν θέλεις να συμμετέχεις στη συγκεκριμένη διαδικασία.

    Φιλικά,

    Δημήτρης

  8. Ο/Η m@nos λέει:

    Geia sas,

    mporei kapoios na dosei odigies sxetika me to pos kanoume share ena link sto facebook?
    to link pou tha kanoume share einai https://www.away.gr/2009/06/04/diagonismos-lg-lh5000/. sosta?

  9. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @m@nos

    Ναι Μάνο, αυτό είναι το link που πρέπει να κάνεις share. Για να κάνεις share ένα link μέσα από το facebook πηγαίνεις στο πεδίο που γράφεις το status update σου και επιλέγεις το πεδίο. Ακριβώς από κάτω σου εμφανίζονται ορισμένες επιλογές, μια εκ των οποίων είναι το "links". Πατάς τη συγκεκριμένη επιλογή, βάζεις το link στο νέο πεδίο που εμφανίζεται και απλά πατάς το "share"!

  10. Ο/Η fragiskos λέει:

    ok to kana twra ti na kanw?

  11. Ο/Η tsironick λέει:

    Έστειλα και εγώ!!!

  12. Ο/Η Stathis λέει:

    Και εγω μεσα λοιπον :)

  13. Ο/Η Kassianos λέει:

    Συγχαρητήρια! Άντε και με τη νίκη που λένε - σε καινούριο σπίτι πάμε, θα τη χρειαστούμε καινούρια TV :)

    Πάντως, για το twitter για παράδειγμα, αν ο χρήστης έχει open access στο λογαριασμό του (public updates) αντιγράφοντας το σύνδεσμο που "κρύβει" η χρονική σήμανση (πχ "περίπου 4 ώρες ago") μπορεί να κατευθύνει στο σημείο της αναπαραγωγής της είδησης από μέρους του.

  14. Ο/Η Χάρης Καλ. λέει:

    Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό!
    Εξαιρετική η ιδέα για τη συμμετοχή.
    Τα υπόλοιπα στο e-mail... ;)

  15. Ο/Η nosferatu87 λέει:

    Comment στο MSN και Print Screen στο mail παίζει?

    (Οι επαφές ωστόσο θα είναι σβησμένες)

  16. Ο/Η nosferatu87 λέει:

    Repost για να ειδοποιηθω με mail!

  17. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @nosferatu87

    Ναι, μετράει και αυτός ο τρόπος.

  18. Ο/Η makis λέει:

    καλησπέρα,

    πολύ καλή η σκέψη σας να δώσετε ένα τέτοιο ακριβό δώρο στους επισκέπτες της σελίδας άλλα έχω μια ένσταση: απο τον διαγωνισμό αυτόν αποκλείονται αυτόματα όσοι δεν έχουν λογαριασμό στο facebook κλπ και δεν έχουν δικό τους blog.
    Δηλαδή για να λάβει κάποιος μέρος σε ένα διαγωνισμό του αγαπημένου του http://www.away.gr θα πρέπει αναγκαστικά να ανοίξει λογαριασμό και στο facebook?

  19. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @ makis

    Αγαπητέ φίλε Μάκη βρίσκω ιδιαίτερα χρήσιμη την ερώτηση σου για να αποσαφηνίσουμε κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν αναγκάζουμε άμεσα ή έμμεσα κανένα μέλος μας να ανοίξει λογαριασμό σε οποιοδήποτε social Network, είτε αυτό λέγετε Facebook, είτε λέγετε Twitter κλπ., ή ακόμα και να ανοίξει κάποιο blog.

    Στον διαγωνισμό μας έχουν ήδη συμμετάσχει χρήστες οι οποίοι έχουν facebook, hi5, twitter, friendfeed, blog, ακόμα και bebo, ενώ μερικοί χρήστες αποφάσισαν να κάνουν share το νέο του διαγωνισμού μέσα από το Windows Live Spaces της Microsoft. Συνεπώς αν κάποιος έχει hotmail account μπορεί να το κάνει share και από εκεί για παράδειγμα.

    Αριθμητικά, υπάρχουν περίπου 1,5 εγγεγραμμένοι χρήστες στο facebook από την Ελλάδα, ενώ μαζί και με όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες φτάνουμε αρκετά πιο πάνω. Φυσικά, από την στιγμή που είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούμε την συγκεκριμένη μέθοδο για να κληρώσουμε ένα δώρο σίγουρα θα υπάρχουν και μικρές ατέλειες, να είστε πάντως σίγουροι όλοι σας πως θα εντοπίσουμε τις όποιες αυτές ατέλειες και θα τις διορθώσουμε στο άμεσο μέλλον. ;)

  20. Ο/Η makis λέει:

    οκ, νομίζω ότι καταλάβατε ακριβώς το νόημα της παρατήρησης μου.

    Σίγουρα η προβολή μέσω των social networks βοηθά πάρα πολύ το http://www.away.gr για να φιλοξενήσετε στο μέλλον ακόμη περισσότερους και καλύτερους διαγωνισμούς.

    Με την ευκαιρία: μήπως μπορείτε να εξηγήσετε πως είναι δυνατή η συμμετοχή μέσα από το Windows Live Spaces της Microsoft?

  21. [...] ένα σχόλιο ακριβώς κάτω από το post του contest, θα πρέπει να διαβάσετε το πλήρες post-ανακοίνωση του διαγωνισμού πριν λάβετε μέρος για να μας στείλετε τις συμμετοχές [...]

  22. Ο/Η makis λέει:

    ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία και σας έστειλα ένα screenshot απο το facebook. Δεν ξέρω μόνο αν είναι αυτό που ζητάτε....παρακαλώ αν είναι εύκολο ενημερώστε με αν είναι όλα ok...

    η διεύθυνση απο την οποία σας έστειλα email είναι: papa*****@gmail.com

  23. Ο/Η Geobak λέει:

    Έξυπνη κίνηση που θα σας δώσει και σίγουρα αρκετά backlinks ε? :)

    μου θυμίζει την κίνηση της google να δώσει free android για reviews :)

    Καλό linkbait συγχαρητήρια για την κίνηση και καλή επιτυχία σε όλους

    Btw δεν μπορούσα να αντισταθώ και το έκανα tweet

    http://twitter.com/geobak/status/2204131311

  24. Ο/Η basiloungas λέει:

    Με το καλό!
    Με το καλό!

    Τέλειος διαγωνισμός.
    Αναμένουμε

  25. Ο/Η Adam λέει:

    Πολύ καλή ιδέα!!! Μπράβο παιδιά!!!

  26. Ο/Η ΝΙΚΟΣ λέει:

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

  27. Ο/Η ΝΙΚΟΣ λέει:

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΜΕ ΑΠΛΑ mail ΙΣΩΣ

  28. Ο/Η ΘΑΝΟΣ λέει:

    θα ήθελα και αν γινεται και εγω μια ενημέρωση, γιατι και εγώ δεν γνωριζω πολλά πράγματα.

  29. Ο/Η ELENH λέει:

    Εάν στείλω μέσω email ενημέρωση στους φίλους μου και να σας τα στείλω αν χρειαστεί με printscreen ισχύει ή όχι

  30. Ο/Η Yannis λέει:

    χρειάζομαι επειγόντως την τιβί!!

  31. Ο/Η kostas λέει:

    μπορω να συμμετεχω χωρις να έχω δικο μου blog, εαν ναι, πώς γίνεται μπορεί να μου πει κάποιος

  32. Ο/Η ΜΠΑΡΑΚΟΣ λέει:

    ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ

  33. Ο/Η eleni λέει:

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1054476093&ref=profile#/home.php?ref=home

    diladi tora egw simetexw ston diagonismo kai mporei na kerdisw tin TV ????

  34. Ο/Η Anastasios λέει:

    http://cid-3acd121442cd7622.profile.live.com/

    ayto einai apo to profile mou sto live.spaces. elpizw na metraei i simetoxi.

  35. Ο/Η 160874 λέει:

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ....!!!!

  36. Ο/Η belarisa λέει:

    Πολύ καλό δώρο και έξυπνο στήσιμο του διαγωνισμού!

    Keep up the good work

  37. Ο/Η Amadeus7 λέει:

    TY guys, oreoi oi diagwnismoi sas. An kai exw parei meros se arketous, den exo kerdisei kati. Pisteuw na eimai poio tuxeros twra :)

    http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/theo.amadeus?ref=profile

  38. [...] και εσείς στον διαγωνισμό απλά μπαίνοντας στην σελίδα https://www.away.gr/2009/06/04/diagonismos-lg-lh5000/ και διαβάζοντας το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε [...]

  39. Ο/Η mikeonthedot λέει:

    Otan kanoume to pritscreen kai ta exoume ola etoima na sas ta steiloume!
    to mail pu 8a steiloume sto lgtv@www.away.gr 8a prepei na to steiloume stis 4 Ιουλίου 2009 στις 11.59 το βράδυ ή kai opoiadhpote allh mera?

  40. Ο/Η Σάμι Σεχάντε λέει:

    Tin telw polyyyyyyyyyyy

  41. Ο/Η ibotms λέει:

    TO kaname share to link sto Facebook and no we wait

  42. Ο/Η Thanasis Salonikios λέει:

    Makari na kedrdiso

  43. Ο/Η F33L λέει:

    to psinw.. eixa ksanadei to post alla to agnohsa, logo eleipsis xronou.. twra omws epestrepsa!

  44. Ο/Η evartist λέει:

    thelw na kerdiswwwwwww

  45. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @all

    Θα ήθελα να τονίσω για ακόμα μια φορά πως στο συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν "μετράνε" συμμετοχές με απλό comment εδώ. Πρέπει να μοιραστείτε το link του συγκεκριμένου post με τους φίλους σας, να τραβήξετε ένα print screen και να μας το στείλετε στο lgtv[παπάκι]www.away.gr μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Το επισημαίνω ξανά γιατί βλέπω πως χρήστες οι οποίοι έχουν αφήσει σχόλιο παραπάνω δεν έχουν στείλει και το ανάλογο email με τη συμμετοχή τους. ;)

  46. Ο/Η Twitted by deathstar64 λέει:

    [...] This post was Twitted by deathstar64 [...]

  47. Ο/Η ioannis λέει:

    Άντε και καλή μου επιτυχία.

  48. Ο/Η dcvbcvb λέει:

    spamers

  49. Ο/Η Τριανταφυλλόπουλος Ευάγγελος λέει:

    Πολύ καλός διαγωνισμός μακάρι να έχουμε και άλλους....

  50. Ο/Η Τριανταφυλλόπουλος Ευάγγελος λέει:

    είπε:

    Πολύ καλός διαγωνισμός μακάρι να έχουμε και άλλους….

    Έκανα λάθος πριν στο comment το email μου... γιαυτό και διόρθωσα

  51. Ο/Η doctor444 λέει:

    ΣΙγα ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΩ...εδω δεν μπορω να κερδισω το pc στα πεναλτι στο pro...την τηλεοραση θα κερδισω

  52. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ

  53. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ Χ. λέει:

    ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

    ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  54. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ Σ. λέει:

    ΚΑΛΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ

  55. Ο/Η makis λέει:

    καλημέρα, πότε περίπου θα γίνει η κλήρωση;

    έχω ένα μεγάλο "κενό" στο σαλόνι και ..... πρέπει να βάλω την νέα μου τηλεόραση!!!

  56. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @makis

    Καλημέρα Μάκη,

    Η κλήρωση θα γίνει μέχρι τη Πέμπτη, θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες σε νέο post αύριο το πρωί!

  57. Ο/Η Trian λέει:

    Gia sas pedia
    ti egine telika me ton diagonismo egine i klirosi ?

  58. Ο/Η nikos λέει:

    kali mas epituxia