KiteBoard Open Festival στην Εύβοια

kitepark

Η ακόλουθη καταχώρηση αποτελεί guest post από την οργανωτική επιτροπή του Kite Board Open Festival το οποίο αναμένεται να λάβει χώρα στις 21 Ιουνίου στο Lefkadi Ευβοίας. To www.away.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του event.

Μετά την επιτυχία του περσινού πρώτου kiteboard Festival στο Λευκαντί και βλέποντας τη δίψα της συνεχώς αναπτυσσόμενης εγχώριας extreme σκηνής για events η ομάδα του kitepark ετοιμάζει το δεύτερο Kiteboard festival σε συνεργασία με το περιοδικό Εxtreme Experts και ανθρώπους που έχουν σημαντικό μερίδιο στη διαμόρφωση των extreme αθλημάτων στην Ελλάδα.Ο χώρος εμπλουτίζεται με ένα skatepark και bmx Diirt Jumps ενώ σε συνεργασία με την FFWD music productions προσκαλούνται οι καλύτεροι graffiti performers καθώς και γνωστοί djs.

Σε αναμονή είναι πάνω από 120 αθλητές και καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στις τρείς κατηγορίες extreme αθλημάτων και την επίδειξη graffiti καθώς και στις μουσικές εκδηλώσεις ενώ το team του kitepark ετοιμάζει πυρετωδώς το χώρο στη νότια ακτή της Εύβοιας.

Οι ετοιμασίες ολοκληρώνονται.Οι αθλητές ετοιμάζονται.Και η Εύβοια για δεύτερη χρονιά υποδέχεται, μέσα στον Ιούνιο φέτος, ένα από τα ποιό πρωτοποριακά και σημαντικά events που έχουν μέχρι τώρα γίνει στο νησί.

Χωρίς αμφιβολία το kiteboard festival του Λευκαντί είναι ένα ξεχωριστό event.To Lefkadi Kiteboard Festival είναι ένας διαγωνισμός που θα φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα κοντά αθλητές του Kiteboard, του Skateboard και του BMX, οι οποίοι έχουν μέχρι τώρα ξεχωρίσει στην Ελληνική extreme σκηνή αλλά και με τις συμμετοχές τους σε διεθνείς διαγωνισμούς.Παράλληλα θα προσπαθήσει να αναδείξει τα ανερχόμενα ταλέντα που δεν δισταζουν να δοκιμάσουν τα ποιό ριψοκίνδυνα tricks.

"Μετά την περσινή επιτυχία συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστηκότητα ώστε να αναδείξουμε την καταλληλότητα της Εύβοιας για τα extreme αθλήματα κάθε είδους σε συνδυασμό με τις αναρίθμητες φυσικές ομορφιές της."δήλωσε ο διοργανωτής του festival Δημήτρης Παλόγος "Επιστρέφουμε φέτος με μεγαλύτερο ενθουσιασμό θέλοντας να δείξουμε την αγάπη μας για την άθληση και τη φύση συμβάλοντας στην αναπτυξη της Εύβοιας και στην εξέλιξη των νέων."σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Kitepark.

Κριτές των διαγωνισμών kiteboard, bmx και Skateboard θα είναι αθλητές με διακρίσεις σε διαγωνισμούς προηγούμενων ετών.Επίσης θα υπάρξουν έπαθλα για τους νικητές των τριών αθλημάτων καθώς και δώρα που θα μοιραστούν με κλήρωση στους συμμετέχοντες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942299998

afisa_50_x70

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “KiteBoard Open Festival στην Εύβοια”

  1. Ο/Η IngaSvensson λέει:

    Hi, sorry to go off topic, but my sister graduates on Tuesday and I really need to find her a cool gift that she will remember forever…

    Anyone who knows a really unique gift that doesn't cost a fortune?

  2. Ο/Η AnnaNoble λέει:

    I found the best thing to my boyfriend's birthday… It's really hard to find cool and still unique.
    So today I saw this thing from ZTARLET on facebook where you can name a real star in the sky and have the certificate and a teddy bear sent to you and pay it by a single SMS. So awesome :)

  3. Ο/Η Thywheriorwaw λέει:

    Tired of a competitor's site? Hinder the enemy? Fed pioneers or copywriters?

    Kill their sites! How? We will help you in this!
    Obstructions of any site, portal, shop!

    Different types of attacks: Date-attack, Trash, Attack, Attack, etc. Intellectual
    You can work on schedule, as well as the simultaneous attack of several sites.

    On average the data, ordered the site falls within 5 minutes after the start. As a demonstration of our capabilities, allows screening.

    Our prices

    24 hours of attack - $ 70
    12 hours of the attack - $ 50
    1 hour attack - $ 25

    Contact via ICQ: 588 666 582