Πλήρης οnline αγορά του iPhone στην Αμερική

iphone3g-back

Μέχρι τώρα ο μόνος τρόπος για να αγοράσεις το iPhone ήταν να επισκεφθείς είτε κάποιο κατάστημα της Apple, είτε ένα από τα καταστήματα που συνεργάζονται με την AT&T, που από την στιγμή που κυκλοφόρησε το 3G είχαν αναλάβει αποκλειστικά την διάθεση του. Ακόμα και με την online αγορά, μετά την παραγγελία έπρεπε να πάμε σ' ένα από αυτά τα καταστήματα για να το παραλάβουμε. Πλέον μπορούμε να κάνουμε μια πλήρη online παραγγελία και να παραλάβουμε την συσκευή σπίτι μας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το online Apple Store.

[via]

Σχολιάστε >
26 σχόλια
|
Κατηγορίες:

26 απαντήσεις στο “Πλήρης οnline αγορά του iPhone στην Αμερική”

  1. Ο/Η G.Skettos λέει:

    Μόνο για Αμερική. Ποιό το νόημα για Ελλάδα; Σε στέλνει να βρεις καταστήματα Vodafone + Cosmote ...

  2. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @G.Skettos

    Σύμφωνοι, αλλά σκέψου και το νόημα της είδησης. Η Apple θέλει να διαθέσει όσο πιο εύκολα και άμεσα γίνεται το stock που έχει σε iPhone 3G. Γιατί άραγε; Ίσως επειδή ετοιμάζεται σύντομα να ανακοινώσει το νέο iPhone.

  3. Ο/Η G.Skettos λέει:

    Δεν διαφωνώ, αλλά σκέψου αντίδραση όταν σου σκάει σε client twitt με τίτλο "Πλήρης οnline αγορά του iPhone" ... Τουλάχιστον βάλτε US παιδιά, μην παίζουμε με τις εντυπώσεις.

  4. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @G.Skettos

    Σωστή η παρατήρηση σου για τον τίτλο, διορθώθηκε.

  5. [...] Posted by as Τεχνολογια Μέχρι τώρα ο μόνος τρόπος για να αγοράσεις το iPhone ήταν να επισκεφθείς είτε κάποιο κατάστημα της Apple, είτε ένα από τα καταστήματα που συνεργάζονται με την AT&T, που από την στιγμή που κυκλοφόρησε το 3G είχαν αναλάβει αποκλειστικά την διάθεση του. Ακόμα και με την online αγορά, μετά την παραγγελία έπρεπε να πάμε σ’ [...] Επιστροφή στην πηγή της δημοσίευσης ! [...]

  6. Ο/Η EriLanara λέει:

    Καλησπέρα σε όλους,

    Τώρα με τις γιορτές καλή λύση είναι η αγορά δώρων από την Αμερική. Οι τιμές είναι φθηνότερες και με τη χρήση λογαριασμού PayPal τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Εγώ για της γιορτές αγόρασα και είναι φθηνά και γρήγορα.

    Δεν χρειάζεται διεύθυνση στην Αμερική τα καθώς το website της VIAddress (http://www.viaddress.com) σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου από την Ελλάδα μια και η εγγραφή γίνεται σε αυτούς χωρίς συνδρομή.

    Καλές γιορτές