Εν αναμονή του Dropzone για Mac OS X

Dropzone

Η μπάρα του Mac OS X είναι μια υπέρχοχη ιδέα για το περιβάλλον του λειτουργικού συστήματος, αλλά δεν έχει όλη την λειτουργικότητα που θα μπορούσε να έχει. Έτσι λοιπόν κάποιος developer αποφάσισε να δημιουργήσει μια εφαρμογή που αυξάνει την λειτουργικότητα της, και τη κάνει καλύτερη. Η εφαρμογή αυτή βρίσκεται σε φάση Beta και ονομάζεται "Dropzone".

Το Dropzone είναι μια μικρή εφαρμογή που εγκαθιστάτε στο Mac, και όπως το όνομα του λέει .. "πετάς" διάφορα πάνω της. Όταν "ρίξεις" λοιπόν ένα αρχείο στο εικονίδιο της εφαρμογής, σου δίνεται μια λίστα από επιλογές αναλόγως με το τι είδος αρχείο αυτό ήταν. Για παράδειγμα εάν "ρίξεις" ένα αρχείο εικόνας στην εφαρμογή, δίνονται οι επιλογές να αποσταλεί σε email, να ανεβεί στο Flickr, ή σε έναν FTP Server.

Άλλες εφαρμογές μπορούν να δουλέψουν με το Dropzone μέσω ενός απλού API, πληροφορίες του οποίου βρίσκονται στο website της Aptonic.

Η εφαρμογή δεν έχει κυκλοφορήσει, και αναμένεται σύντομα.. καθώς η τελευταία ανακοίνωση μιλάει για Μάιο 2009. Προς το παρών μπορείτε να δείτε το teaser βίντεο.

[via]

Σχολιάστε >
37 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.