Ο Richard Branson στην Ελλάδα στο τέλος Μαίου

financial-times-che-branson

Ο ιδρυτής του ομίλου Virgin Sir Richard Branson θα βρεθεί στα τέλη Μαΐου, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 27/5, στη χώρα μας για να παρουσιάσει την πορεία του και το όραμα του για τις επιχειρήσεις, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο "Business Stripped Bare: Adventures of a Global Entrepreneur". H εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, διοργανώνεται από την εταιρία Prothesis υπό την αιγίδα του ΣΕΒ.

Σε αντίθεση με αυτό που πιθανώς πιστεύετε, ο Richard Branson δεν θα δώσει απλά ένα τυπικό keynote 35΄ λεπτών, αντίθετα θα βρεθεί στη σκηνή για παραπάνω από δύο ώρες και μάλιστα λαμβάνοντας μέρος σε διαφορετικά sessions, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν απευθείας τις ερωτήσεις τους στον ίδιο.

Εκτός του Richard Branson το παρόν στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα δώσει και ο Dr. Patrick Dixon, ο οποίος φημίζεται για την επιχειρηματική του διορατικότητα, και είναι πρόεδρος της Global Change Ltd. Σίγουρη είναι επίσης και η συμμετοχή του προέδρου του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλου, ο οποίους ουσιαστικά θα προλογίσει τον Richard Branson.

Η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται από τα 300 έως τα 400 Ευρώ, ανάλογα με το πότε θα επιλέξετε να το αγοράσετε, και είναι διαθέσιμα online, πατώντας εδώ.

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Ο Richard Branson στην Ελλάδα στο τέλος Μαίου”

  1. Η εκδήλωση αναβλήθηκε!