TweetDeck: Tweets σε περιβάλλον Mac

tweet_deck_logo

Το TweetDeck είναι ένας Mac OS X client για το Twitter και όχι μόνο. Είναι βασισμένος στο γνωστό Adobe AIR και προσφέρει ένα έξυπνο και εύχρηστο interface με την μορφή στηλών. Η καθεμία στήλη μπορεί να εμφανίζει πληροφορίες για τα δικά σας, των φίλων σας ή ακόμα ομάδας φίλων σας "tweets". Αυτό που κάνει την εφαρμογή αυτή να διαφέρει από άλλες, είναι η δυνατότητα εμφάνισης του TwitScoop. Το TwitScoop προσφέρει ένα "σύννεφο λέξεων", από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες λέξεις στο δίκτυο του twitter. Έτσι μπορείτε να σχολιάζετε και να μαθαίνετε και εσείς τα πιο καυτά γεγονότα, ταυτόχρονα με τους φίλους σας και ολόκληρο τον κόσμο.

Επίσης προσφέρει δυνατότητα αναζήτησης των tweets όλων των χρηστών του δικτύου, ενσωματωμένη "σμίκρυνση" του κειμένου αλλα και των URLs, ενημέρωση μετοχών μέσο twitter, εμφάνιση βίντεο απο το 12 seconds και ενημέρωση για αλλαγές στο status φίλων από το facebook. Εαν θέλετε λοιπόν να βρίσκεστε και εσείς στο κέντρο του social networking, το TweetDeck είναι μια πολύ υποσχόμενη λύση και είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ακούσετε και ακόμα και τα πιο μικρά "tweets".

Σχολιάστε >
6 σχόλια
|
Κατηγορίες:

6 απαντήσεις στο “TweetDeck: Tweets σε περιβάλλον Mac”

  1. Ο/Η Nikos λέει:

    Xrhsimopoiousa to Tweetdeck alla prosfata me kerdise to Seesmic Desktop (eksliksh tou Twhirl..) Suntoma 8a enswmatwsei to Facebook kai alles uphresies.. Take a look.. http://tinyurl.com/cslghb

  2. Ο/Η Ioannis Karavas λέει:

    Φυσικά! το Seesmic Desktop είναι πολύ καλό. Εγώ προς το παρών τα έχω και τα δύο στο ίδιο επίπεδο. Μάλιστα το TweetDeck μου έδωσε την εντύπωση πως ανανεώνεται καλύτερα απο το Seesmic. Εν αναμονή native app!

  3. Ο/Η George T λέει:

    Το TweetDeck εχει υποστηριξη για Ελληνικά ;;

  4. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    @George T

    Προς το παρόν δεν υπάρχει υποστήριξη ελληνικών δυστυχώς.