Το 83% των επιχειρήσεων θα καθυστερήσει την εγκατάσταση των Windows 7

office08

H οποιαδήποτε αλλαγή λογισμικού σε μια επιχείρηση, ανάλογα και με το μέγεθος της, δεν είναι απλή υπόθεση. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση ενός λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δέχθηκε ένα δυνατό... χαστούκι όταν πολλές επιχειρήσεις δεν μεταπήδησαν από τα Windows XP στα Windows Vista, με τα τελευταία να έχουν χαμηλό ποσοστό χρήσης στις επιχειρήσεις. Κι όσον αφορά τα Windows 7, μάλλον ο χαρακτηρισμός "πολυαναμενόμενα" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για τις μεγάλες ή τις μικρότερες εταιρίες.

Οι έρευνες δείχνουν ότι το 83% των επιχειρήσεων δεν σκοπεύει να εγκαταστήσει την νέα έκδοση των Windows, τουλάχιστον όχι από την πρώτη χρονιά. Ο κύριος λόγος είναι ότι θέλουν να διασφαλίσουν την συμβατότητα των εφαρμογών που χρησιμοποιούν . Πόσο είναι το διάστημα που είναι πρόθυμοι να περιμένουν πριν κάνουν την μετάβαση στο νέο λειτουργικό; Ακόμα και τρία χρόνια κατά τα οποία θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα Windows XP, κάτι που δείχνει ότι μπορεί η Microsoft να βιάζεται για το μεγάλο βήμα άλλα οι επιχειρηματίες όχι.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το 83% των επιχειρήσεων θα καθυστερήσει την εγκατάσταση των Windows 7”

  1. [...] http://www.away.gr Μοιράσου το με: Tags: microsoft, Microsoft Windows, Operating system, windows 7, Windows Vista, Windows XP, επιχειρήσεις, έρευνα, Λειτουργικό σύστημα [...]