Κίνητρο ανακύκλωσης παλιών συσκευών από την Media Markt

Μια μοναδική προσφορά περιμένει τους καταναλωτές που θα επισκεφτούν μέχρι τις 28 Μαρτίου τα καταστήματα της Media Markt, της No 1 αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Με την επιστροφή οποιασδήποτε παλιάς τους ηλεκτρικής συσκευής και την αγορά οποιουδήποτε νέου προϊόντος πάνω από 500 ευρώ, κερδίζουν κουπόνι αξίας 100 ευρώ, το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν σε επόμενή τους αγορά. Η προσφορά αφορά τα καταστήματα της αλυσίδας σε Αθήνα και Λάρισα.

Η Media Markt με την παραπάνω δράση επιθυμεί να διευκολύνει τον καταναλωτή και να του προσφέρει μία οικονομική επιβράβευση, παρέχοντας τη δυνατότητα με αγορά άνω των 500 ευρώ να αποκτήσει εντελώς δωρεάν προϊόντα αξίας 100 ευρώ. Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε επόμενη αγορά και ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το προϊόν που επιθυμεί μέσα από μία τεράστια γκάμα προϊόντων σε εξαιρετικές τιμές.

Παράλληλα, μέσω της δράσης αυτής τονίζεται στο καταναλωτικό κοινό, η ανάγκη για ανακύκλωση των παλαιών συσκευών και υπενθυμίζεται ότι η σχετική δυνατότητα παρέχεται από όλα τα καταστήματα της Media Markt.

Σχολιάστε >
42 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.