H Mio ανακοίνωσε την νέα σειρά Μοον 500

Η Mio ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα της σειράς Moov 500, επεκτείνοντας έτσι την υπάρχουσα δημοφιλή σειρά συσκευών πλοήγησης Moov. Η νέα σειρά περιλαμβάνει τα πληρέστερα χαρακτηριστικά, ενώ όλες οι συσκευές της σειράς διαθέτουν μεγάλη οθόνη 4,7" για ακόμα πιο άνετη πλοήγηση και τους πληρέστερους και πιο ενημερωμένους χάρτες για Ελλάδα και Ευρώπη. Η σειρά Moov 500 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αποτελεσματικότερη πλοήγηση και την ασφάλεια του χρήστη.

Όλα τα μοντέλα της σειράς Moov 500 διαθέτουν ένα κομψό αλουμινένιο πλαίσιο και μία anti glare LCD οθόνη αφής 4,7" εξαιρετικής διαύγειας για καλύτερη απεικόνιση του χάρτη και ευκολότερη πλοήγηση στα μενού της συσκευής. Όλα τα μοντέλα της νέας σειράς είναι εξαιρετικά λεπτά με πάχος μόνο 18mm και άρα ακόμα μικρότερο βάρος και μεγαλύτερη ευκολία στη μεταφορά τους.

Το λανσάρισμα της καινούριας γκάμας των συσκευών Mio Moov 500 καθορίζει μία νέα εποχή καινοτομίας στις υπηρεσίες και τα περιεχόμενα που διατίθενται μέσω του MioMore, ένα πακέτο τεχνολογικών υπηρεσιών ιδιοκτησίας της Mio. Αυτές οι καινοτομίες περιλαμβάνουν «δυναμικά» Σημεία Ενδιαφέροντος που μπορεί ο χρήστης να κατεβάσει από το internet και NavPix φωτογραφική πλοήγηση που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να μοιράζονται και να αποθηκεύουν τοποθεσίες και προορισμούς χρησιμοποιώντας φωτογραφίες με συντεταγμένες (geo-tagged) καθώς επίσης και να έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο φωτογραφίες κτιρίων και τοποθεσιών μέσω του Flickr και του GoogleEarth.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.